Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

30χρονος μαχαίρωσε τον μεγαλύτερο αδελφό του

<Ο 30χρονος που τσακωνόταν συχνά με τον κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του, έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στο χέρι τραυματίζοντάς τον ελαφρά
Η αιματηρή κατάληξη που είχε ο έντονος καυγάς μεταξύ δύο αδελφών σε περιοχή του Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθεί από τον Γ΄ ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ένταλμα σύλληψης για τον μικρότερο, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους, ο 30χρονος που τσακωνόταν συχνά με τον κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του, έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στο χέρι τραυματίζοντάς τον ελαφρά, αλλά δεν χρειάστηκε καν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Στο σπίτι του 38χρονου, όπου έγινε το περιστατικό, έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη που δεν περιελάμβανε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και τον άφησε ελεύθερο. Όμως, ο ανακριτής συγκέντρωσε νέα στοιχεία και εξέδωσε το ένταλμα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του οποίου ο 30χρονος συνελήφθη ξανά το πρωί της Παρασκευής και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου