Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η 11χρονη Ανούσκα είναι πιο έξυπνη από τους Αϊνστάιν και Χόκινγκ

Στο τεστ Μensa IQ σημείωσε κορυφαίες επιδόσεις - Αρχισε να μιλά όταν ήταν 6 μηνών και
θέλει να γίνει πρωθυπουργός
Εξυπνότερη κι από τον Αϊνστάιν; Οι επιδόσεις της αυτό δείχνουν! Η 11χρονη Ανούσκα Ντίξιτ, η οποία... έμαθε απ' έξω τον περιοδικό πίνακα σε διάστημα μόλις 40 λεπτών, έκανε την υψηλότερη δυνατή επίδοση στο Mensa ΙQ τεστ!

Η Ανούσκα έπιασε σκορ 162 βαθμών... αρκετά πάνω από το μέσο σκορ "ιδιοφυίας" που είναι 140 βαθμοί και μάλιστα ξεπέρασε κατά δύο βαθμούς τον Στίβεν Χόκινγκ!
Η μητέρα της, Άρτι, λέει με περηφάνια ότι το μοναχοπαίδι της ήταν πάντα έξυπνο, αφού άρχισε να μιλά έχοντας κλείσει μόλις έξι μήνες ζωής και να μαθαίνει πρωτεύουσες χωρών σε ηλικία ενός μόνο έτους. Μάλιστα, όταν πρωτοξεκίνησε σχολείο εκδήλωσε την επιθυμία της να γίνει κάποια μέρα πρωθυπουργός.

Η μικρή Ανούσκα παρακάλεσε τη μητέρα της να της επιτρέψει να πάρει μέρος στα Mensa ΙQ τεστ, καθώς είχε αριστεύσει στα τεστ για παιδιά της ηλικίας της.
Παρά το γεγονός ότι ηλικιακά ήταν η μικρότερη που πήρε μέρος στο τεστ (ανταγωνίστηκε 30αρηδες και πάνω, έως και 60ρηδες!), έκανε το υψηλότερο σκορ, γεγονός που την κατατάσσει στο 1% παγκοσμίως όσον αφορά τον δείκτη νοημοσύνης.
Η ίδια πάντως ανέφερε ότι το τεστ "δεν ήταν και πολύ δύσκολο, ίσως λίγο" κι αυτό λόγω της πίεσης του χρόνου. Όπως εξήγησε, ένα μέρος περιελάμβανε 28 ερωτήσεις, οι οποίες έπρεπε να απαντηθούν σε τέσσερα λεπτά!
"Ήμουν σε σοκ. Έβαλα τα κλάματα όταν το τεστ τελείωσε, γιατί πίστευα ότι ίσως είχα κάνει λάθος σε μία από τις μη λεκτικές ερωτήσεις", διηγήθηκε και πρόσθεσε: "Στόχος μου ήταν το 162, αλλά και πάλι έπαθα σοκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου