Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Μακάβριο εύρημα στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι ενός συνεργείου καθαρισμού που έκαναν εργασίες σε μια τάφρο
Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι ενός συνεργείου καθαρισμού που έκαναν εργασίες σε μια τάφρο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας καθώς, την ώρα που έσκαβαν, έφεραν στο φως ένα ανθρώπινο κρανίο!

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι από το κρανίο έλειπε η κάτω γνάθος που δεν βρέθηκε παρά τις εξονυχιστικές έρευνες στον χώρο. Εκτός αυτού, δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, γεγονός που γεννά ερωτήματα σχετικά με το πώς βρέθηκε εκεί το κρανίο.

Το μακάβριο εύρημα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, να εξακριβωθεί ο χρόνος θανάτου, αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα και τι ηλικίας ήταν.

Στη συνέχεια, θα γίνει προσπάθεια να ληφθεί γενετικό υλικό, για το ενδεχόμενο να υπάρχει καταχωρημένο το DNA του θύματος. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τους φακέλους με τις εξαφανίσεις ατόμων από τη γύρω περιοχή.

Μάνος Τσαγκαράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου