Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Σεσημασμένοι και αδίστακτοι οι άντρες με τη μηχανή - «φάντασμα» που παρακολουθούσαν μεγάλο οικονομικό παράγοντα


Στο μικροσκόπιο το ύποπτο παρελθόν τους - Μυστήριο γύρω και από τη μαύρη μηχανή
Aprilia Regasus - Η κινηματογραφική καταδίωξη που οδήγησε στη σύλληψη των 2 αντρών, ηλικίας περίπου 30 ετών - Στην υπόθεση φέρεται να είχε εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική
Οι δύο «φαντομάδες» των βορείων προαστίων με τη μαύρη μηχανή - φάντασμα που τους έψαχνε ακόμη και η Αντιτρομοκρατική συνελήφθησαν μετά απο κινηματογραφικό κυνηγητό έξι ομάδων της ΔΙ.ΑΣ και πλέον το ύποπτο παρελθόν τους έχει μπεί στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας.
Το γεγονός οτι στις 31 Αυγούστου παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα με σκοπό τη ληστεία, κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο, πίσω απο τις είκοσι και πλέον αρπαγές τσαντών να κρύβονται και άλλες μεγαλύτερες δουλειές. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο το γεγονός, ότι κατάφερναν να εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο. Μυστήριο τυλίγει και την μαύρη Aprilia Regasus, που στα αρχεία της Ασφάλειας ήταν καταχωρημένη ως ύποπτη χωρίς όμως να υπάρχει καποιο άλλο στοιχείο για αυτή. Έτσι, έχει μπεί στο μικροσκόπιο των Αρχών για να συγκεντρωθούν και απο αυτό το πεδίο ερευνών στοιχεία που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σεσημασμένοι και αδίστακτοι
Όταν χθες στις 16:20 οι δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη που κατέληξε μια ώρα αργότερα στη σύλληψη των δύο αναβατών στην πλατεία Πλαστήρα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες περιπου 30 ετών, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για πλήθος κλοπών και ληστειών ενώ το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώντας έναν λοστό, έσπαγαν τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζαν τσάντες και ό,τι άλλο έβρισκαν μέσα σε αυτά.

Μάλιστα, ο ένας απο τους δύο θεωρείται άριστος οδηγός μοτοσικλέτας που κατάφερνε να ξεγλιστρά απο όλα τα μπλόκα ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι στην καταδίωξη με τους αστυνομικούς ανέπτυσσε ταχύτητες που άγγιζαν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου