Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Νάρκωσαν κοιμισμένο ζευγάρι και ξάφρισαν σπίτι και μαγαζί

Την ώρα που οι δυο επιχειρηματίες κοιμόντουσαν, άγνωστοι είχαν εισβάλει αθόρυβα στο σπίτι και τους ψέκασαν με σπρέι ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα ξυπνήσουν
Με βαρύ κεφάλι ξύπνησε ένα ζευγάρι στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου που διατηρεί ακριβώς πάνω από το αρτοποιείο του στις Ράχες Φθιώτιδας και έγινε ακόμη πιο βαρύ, όταν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν ξαφρίσει τόσο το σπίτι όσο και το μαγαζί!

Όλα δείχνουν ότι, την ώρα που οι δυο επιχειρηματίες κοιμόντουσαν, άγνωστοι είχαν εισβάλει αθόρυβα στο σπίτι και τους ψέκασαν με σπρέι ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα ξυπνήσουν! Έπειτα, έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, άρπαξαν 500 ευρώ, κοσμήματα και ένα κινητό, αλλά αμέσως μετά διέρρηξαν και το αρτοποιείο στο ισόγειο και πήραν άλλα 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή!

Οι δράστες δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αλλά πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ζευγαριού, με το οποίο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση! Τα θύματα ειδοποίησαν την Ασφάλεια Λαμίας που ερευνά για να εντοπίσει το κλεμμένο όχημα και διενεργεί προανάκριση, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από του χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου