Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:50' Υλικά
- 1½ κιλό μπριζολάκια χοιρινά από λαιμό (χωρίς κόκαλο)
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα, καπνιστή
- 1 κουτ. σούπας τσίλι σε σκόνη
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 κουτ. γλυκού φρέσκια πιπερόριζα (τζίντζερ), τριμμένη
- αλάτι
- 5 μέτρια κολοκυθάκια
- 4 πιπεριές Φλωρίνης (φρέσκες ή από βαζάκι), ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού σπόροι κόλιανδρου, καλά κοπανισμένοι στο γουδί ή αλεσμένοι στο μύλο μπαχαρικών
- ½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες, καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 200ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου