Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Κως: Θα τον πάρουν φαντάρο στα… 39 του

Ο 39χρονος, που όλα αυτά τα χρόνια απεύφεγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Κω και διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν με ένταλμα του εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών για ανυποταξία
Τη… μισή του ζωή προσπαθούσε να ξεφύγει ένας 39χρονος -σήμερα- Έλληνας που απέφυγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις! Όμως, έστω και αργά, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Ο 39χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Κω και διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν με ένταλμα του εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών για ανυποταξία. Έτσι, συνελήφθη και θα μεταχθεί στην Αθήνα, με το ερώτημα που «καίει» να είναι αν θα κληθεί να υπηρετήσει τη θητεία του στα… γεράματα!

*** Εκείνος που δεν φαίνεται να την γλιτώνει, πάντως, είναι ένας 29χρονος ο οποίος επίσης δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και έχει κηρυχθεί ανυπότακτος, αλλά εντοπίστηκε όταν προσπάθησε να ταξιδέψει αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα διαπίστωσαν ότι του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για ανυποταξία και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου