Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Στάση εργασίας στο Δημόσιο

Συγκέντρωση στη μία στα Προπύλαια
Σε στάση εργασίας, από τις 12 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προχωράει σήμερα η ΑΔΕΔΥ,
ενάντια στη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα στην Παιδεία.

Στο πλαίσιο της στάσης εργασίας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 μετά το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε επίσης «να καταγγείλει την ενεργοποίηση της τροπολογίας των Υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία οδηγούνται σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας οι υπάλληλοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν απογράφησαν καθώς απεργούσαν. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία η Κυβέρνηση ουσιαστικά ποινικοποιεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας».

2 σχόλια:

  1. Αυτοί ολοι,δέν δουλευουν,μας δουλεύουν,κάνουν και απεργίες,με αίτημα,να συνεχισουν να πληρωνονται,απο εμάς για να μας ταλαιπωρουν; Διωξε 200-300 χιλιάδες,κοπρόσκυλα,να δουν πως τα βγάζουμε πέρα εμεις.Βαρέθηκαμε να ακουμε τους βολεμένους,να θέλουν και αλλες θυσίες απο εμας,τους ιδιωτικούς υπαλλήλους,οσοι εχουμε ακομα δουλειά.Ολη την λεζα την φάγαμε,και την τρώμε εμεις.Το 100% των ανέργων,ειμαστε εμεις του ιδιωτικου τομέα,δεν πρεπει να γίνει τουλάχιστον 50-50%;Δέν εχούμε πλεον ουτε ευρω ουτε διαθεση να πληρωνουμε,τους βασανιστες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΘΕ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ.Τι εγινε ξαφνικα και η κομματικη ΕΡΤ εγινε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΖΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ωστε να μην πειραχθουν οι θεσεις του δημοσιου?
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.Εχουμε το μεγαλυτερο κατ αναλογια και χειροτερο δημοσιο ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Αρα τους περισσοτερους ΨΗΦΟΥΣ.Γιαυτο το δημιουργησαν και γιαυτο το ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ .Για να συντηρησουν την ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου