Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Νατάσα θεοδωρίδου «Αποδεδειγμένα κάνω γάμους που καταλήγουν σε διαζύγιο»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο περιοδικό «Big Fish» για τον έρωτα, τα διαζύγιά της, τον γάμο, την καριέρα, τις δύο κόρες της και αποκάλυψε τι ζητά από έναν σύντροφο σήμερα.

«Πριν από 20 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου. Γέννησα την κόρη μου. Ήμουν ένα παιδί» δήλωσε η 43χρονη τραγουδίστρια, εξηγώντας σχετικά με την εμπειρία της μητρότητας: «Δεν ξέρω αν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις πατέρας ή μητέρα. Για το μοναδικό που ήμουν απόλυτα σίγουρη και τότε και τώρα, είναι ότι γεννήθηκα για να τραγουδάω. Την μητρότητα στην εμπνέει πάντα ένας άλλος άνθρωπος. Δεν έχει αξία να αλλάξω τίποτα. Τα περισσότερα λάθη τα έκανα τότε. Τίποτα δε θα άλλαζα. Πάντως 23 ετών, δε θα ήθελα να είμαι ξανά. Τα 33 μη ήταν μία ωραία περίοδος της ζωής μου. Ήμουν ήδη μητέρα δύο παιδιών».

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο «γάμος-διαζύγιο», η Νατάσα σχολίασε με ειλικρίνεια: «Έχω δύο στα δύο διαζύγια! Κάτι λέει αυτό. Αποδεδειγμένα κάνω γάμους που καταλήγουν σε διαζύγιο», ενώ στην ερώτηση τι ψάχνει σήμερα από έναν σύντροφο, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχθηκε: «Κάποιον να με προσέχει σαν τα μάτια του. Θέλω να είμαι η αρχή και το τέλος του. Να ξυπνά και να κοιμάται με το όνομά μου στα χείλη του. Αν με αγαπήσει κάποιος πραγματικά, μπορώ να τον κάνω βασιλιά. Είμαι παλιάς κοπής. Θέλω να μου πει κάποιος “Ρε Νατάσα, εσένα έψαχνα σε όλη μου τη ζωή!».

Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ηλικία της: «Είμαι 43 χρόνων και με θεωρώ μικρή. Η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός. Θλίβομαι με αυτούς που λένε ψέματα για την ηλικία τους. Όχι, ας είμαι δίκαιο. Είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν δηλώνεις μικρότερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου