Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μια όμορφη βραδιά από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, έπειτα από πρόσκληση του ΝΠΔΔ «Φ. Καβουνίδης», διοργάνωσε τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Αύρα» μια όμορφη εκδήλωση για να τιμήσει τους ηλικιωμένους πολίτες της περιοχής, με αφορμή την Παγκόσμια
Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 300 μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου και σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν κεράσματα και άλλα εδέσματα. Την όμορφη αυτή βραδιά έντυσαν μουσικά οι χορωδίες των ΚΑΠΗ της Ραφήνας και του Πικερμίου ενώ στη συνέχεια όλοι χόρεψαν υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, αποτελούμενης από ντόπιους μουσικούς πολίτες, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Η Τρίτη Ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, πρόσωπα αγαπημένα από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον. Γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, εργάστηκαν και έφτιαξαν οικογένειες κάτω από αντίξοες συνθήκες, με μεγάλες δυσκολίες που θα φάνταζαν ανυπέρβλητες στη σημερινή εποχή.
Η συμμετοχή σας σήμερα εδώ, αλλά και η ζωντάνια των ΚΑΠΗ, η καθημερινή έννοια για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, το ενδιαφέρον σας για το τι γίνεται στον τόπο μας, αποδεικνύει ότι είχατε, έχετε και θα έχετε πάντα ρόλο στην κοινωνία μας.
Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας δώσατε και θα συνεχίσετε να μας δίνετε - όχι μόνο με τα λόγια σας αλλά και με τον τρόπο που ζήσατε το χθες και αντιμετωπίζεται το σήμερα.
Θέλω να ξέρετε ότι, ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου δεν σας θεωρεί απόμαχους της ζωής αλλά πολύτιμο παράδειγμα αγωνιστών της ζωής. Ο σεβασμός και η αγάπη μας είναι δεδομένες, και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, γιατί σας το οφείλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου