Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που χτύπησε τον πατέρα του, Μανώλη - Νέα στοιχεία για το τροχαίο

 Σε πλήρη ανατροπή οδηγείται η υπόθεση του τραυματισμού του επιχειρηματία και πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο, αφού όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία, το δίκυκλο που τον χτύπησε το οδηγούσε ανήλικος με τον πατέρα του να δηλώνει ψευδώς πως το οδηγούσε ο ίδιος για να αποφύγει τις ευθύνες ο 17χρονος.Η νέα εικόνα της υπόθεση προκύπτει από το βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις μαρτύρων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός του δικύκλου ήταν τελικά ο ανήλικος γιος μόνος του, και όχι ο πατέρας του, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο ίδιος στις Αρχές.
Ο 50χρονος πατέρας φαίνεται πως προσπάθησε να καλύψει τον 17χρονο, καταθέτοντας ψευδώς ότι ήταν εκείνος ο οδηγός του οχήματος. Μετά από την ανάδειξη των στοιχείων, ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για ψευδή κατάθεση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι παραδέχτηκαν την αλήθεια στους αστυνομικούς.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, που παραμένει για έκτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα, έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του. Οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του, με την οικογένεια και τους φίλους του να εκφράζουν την ελπίδα για την πλήρη ανάρρωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου