Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Σουμάχερ: Παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του!

 
Η κόρη του θρύλου της F1, Τζίνα-Μαρία, παντρεύτηκε το Σάββατο στην βίλα της οικογένειας, στη Μαγιόρκα. Και τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρουσία του Μίχαελ Σουμάχερ στην τελετή! Ο Σούμι δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση έπειτα από το ατύχημα που είχε στις Άλπεις το 2013. Ωστόσο τα γερμανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με αφορμή τον γάμο της κόρης του!
Η Τζίνα-Μαρία Σουμάχερ παντρεύτηκε τον Ίκεν Μπέτκε το Σάββατο που μας πέρασε. Η τελετή έγινε στην βίλα της οικογένειας Σουμάχερ, στην Μαγιόρκα. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί. Και φημολογείται ότι ένας εξ αυτών ήταν και ο ίδιος ο Μίχαελ Σουμάχερ!
Σύμφωνα με την Bild τα μέτρα ασφαλείας στην ιδιοκτησία των Σουμάχερ ήταν δρακόντεια. Οι καλεσμένοι έπρεπε να αφήσουν τα κινητά τους στην είσοδο ώστε να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα έβγαζε φωτογραφία του Μίχαελ.
Έτσι κι αλλιώς η λίστα καλεσμένων ήταν μικρή. Παρόντες ήταν οι Κορίνα και Μικ Σουμάχερ, ο Ραλφ Σουμάχερ με τον σύντροφό του καθώς και λίγα μέλη της οικογένειας του γαμπρού. Μεταξύ των καλεσμένων δεν ήταν ο πρώην μάνατζερ του Σούμι, Βίλι Βέμπερ. Ο Βέμπερ είχε καταφερθεί εναντίον της οικογένειας Σουμάχερ στο παρελθόν για το ότι κρατούν κρυμμένο τον Μίχαελ από τον κόσμο.

«Δεν με προσκάλεσαν οπότε δεν πήγα. Αλλά και να με είχαν προσκαλέσει δεν θα πήγαινα γιατί δεν είναι καλή η υγεία μου. Της εύχομαι (σ.σ. της Τζίνα-Μαρία) να έχει κάνει την σωστή επιλογή και να είναι ευτυχισμένη» δήλωσε ο Βέμπερ.

Έτσι, μπορεί να μην υπάρχουν ντοκουμέντα της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του Μίχαελ Σουμάχερ έπειτα από 11 χρόνια. Ωστόσο είναι ενθαρρυντικό το ότι ο Σούμι μπόρεσε να παρευρεθεί στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της κόρης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου