Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Έμινεμ: Παντρεύτηκε η κόρη του φωτο με τον ράπερ να χορεύει μαζί της

Η κόρη του Έμινεμ, Χάιλι Τζέιντ Σκοτ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Έβαν Μακ Κλίντοκ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μπατλ Κρικ, σε στενό κύκλο, με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μεγάλα ονόματα της ραπ σκηνής, όπως ο 50 Cent και ο Dr. Dre, ενώ από τον γάμο της κόρης του δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά, ο Έμινεμ.

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τον γάμο του ζευγαριού, ο ράπερ ποζάρει δίπλα στην κόρη του, η οποία έχει ζωγραφισμένο στα χείλη της ένα τεράστιο χαμόγελο.

Σε άλλα στιγμιότυπα, το ζευγάρι ποζάρει μόνο του μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του και ανταλλάσσει φιλιά. Ωστόσο, μία φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν είναι άλλη από αυτή, όπου ο ράπερ φαίνεται να χορεύει με την κόρη του.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2015, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η 28χρονη Χάιλι έχει μια επιτυχημένη σειρά podcast, ενώ εργάζεται επίσης, ως influencer. Ο σύζυγός της από την άλλη, είναι οικονομολόγος, ενώ ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού. Όπως έχουν αναφέρει πηγές σε ξένα μέσα, ο Έμινεμ εγκρίνει τη σχέση του με την κόρη του και είναι περήφανος για την πορεία τους.

Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε στη DailyMail: «Είναι ένα φανταστικό ζευγάρι. Η οικογένεια της Χάιλι καλωσόρισε τον Έβαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου