Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Lamborghini Urus Pikes Peak

Lamborghini αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα την ανανεωμένη έκδοση της Urus, με τις φήμες να αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα το επίσημο λανσάρισμα να πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση Concours d’Elegance του Pebble Beach.

Προς το παρόν οι υπεύθυνοι εξέλιξης της φίρμας από την Sant’Agata ταξίδεψαν μέχρι την περίφημη ανάβαση του Pikes Peak, όπου είδαν το πρωτότυπο μοντέλο να συντρίβει το ρεκόρ που κατείχε έως τώρα η Bentley Bentayga.

Πιο συγκεκριμένα ο δοκιμαστής της Pirelli, Simone Faggioli που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της Urus κατάφερε να καλύψει τα 20 χιλιόμετρα της ανάβασης και τις 156 συνολικά στροφές μέσα σε μόλις 10:32.645, όντας σχεδόν 18 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από αυτόν του βρετανικού SUV.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα τεχνικά στοιχεία της νέας Urus, αν και πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι θα διαθέτει έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 650 ίππους.

Τέλος, οι πιο σημαντικές διαφορές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο εντοπίζονται στο αμάξωμα, με το νέο καπό που διαθέτει τους απαραίτητους αεραγωγούς, τον επανασχεδιασμένο πίσω διαχύτη και τα καινούργια γραφικά των φωτιστικών σωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου