Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Βανκούβερ: Τεράστια νίκη και πρόκριση για την Γραμματικοπούλου - Αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ

Με... φόρα από τα προκριματικά, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Βανκούβερ!Και μάλιστα το έκανε με εμφατικό τρόπο απέναντι σε μία τενίστρια που είναι πιο ψηλά στην κατάταξη από την ίδια, ενώ στο παρελθόν έχει φτάσει ως το Νο84!

Ο λόγος για την Αυστραλή Αστρα Σάρμα, την οποία η Γραμματικοπούλου κέρδισε με 6-2, 6-2 μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά!

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε τρομερή αποτελεσματικότητα στα πρώτα σερβίς της αντιπάλου της, καθώς της πήρε το 56.3% των πόντων, ενώ στο δικό της πρώτο σερβίς είχε κερδισμένους το 62%.




Πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο όπου έχει μία πολύ πιο βατή αντίπαλο, την Καναδή Μπράις, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο Νο742 του κόσμου και έχει τον δρόμο για τα προημιτελικά ορθάνοιχτο!

Δεν ήταν η μέρα της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο Βανκούβερ. Η Ελληνίδα τενίστρια έπεσε πάνω σε μια εξαιρετική Κάντις Χάρισον, η οποία κέρδισε την Παπαμιχαήλ εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Η Αμερικανίδα βρήκε γρήγορα break στο πρώτο σετ και το 3-0 έγινε εύκολα 6-1.



Στο δεύτερο η Παπαμιχαήλ το πάλεψε στην αρχή, αλλά ένα νέο break της αντιπάλου της, έφτασε το σκορ στο 5-2. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Δέσποινα τα έδωσε όλα για όλα την ώρα που η Αμερικανίδα σέρβιρε για το ματς. Κατάφερε να της σπάσει το σερβίς και να μειώσει σε 5-3, όμως η Χάρισον πήρε το break πίσω και έφτασε στην πρόκριση.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου