Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

BMW 3

 Η Σειρά 3 θα συνεχίσει την πορεία της ριζικά αναβαθμισμένη (και στις δύο εκδόσεις αμαξωμάτων της) για να αντιμετωπίσει τον βασικό της αντίπαλο που δεν είναι άλλος από την C-Class της Mercedes. Τα νέα στοιχεία επικεντρώνονται στο πρότυπο ενός facelift και εντοπίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα και τους πιο λεπτούς προβολείς με στάνταρ LED και νέα φώτα ημέρας.
Το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος όπου υπάρχει νέος προφυλακτήρας και αναθεωρημένα σημεία ώστε το αυτοκίνητο να δείχνει πιο φρέσκο. Εννοείται πως η BMW προσφέρει και το δημοφιλές πακέτο M Sport, ενώ νέα προσθήκη είναι τo M Sport Pro με ακόμα πιο πολλά στοιχεία.



Εντός υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’ και μια κυρτή οθόνη αφής 14,9’’ σε ένα ενιαίο πάνελ. Επίσης, ο επιλογέας ταχυτήτων του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου Steptronic με τις 8 σχέσεις είναι καινούργιος, ενώ στάνταρ είναι τόσο ο τριζωνικός κλιματισμός όσο και το σύστημα πλοήγησης.

Θα υπάρχουν τέσσερις κινητήρες βενζίνης και τέσσερις ντίζελ με ισχύ από 150 έως και 374 ίππους. Η τελευταία ιπποδύναμη αφορά στην κορυφαία τρίλιτρη M340i, ενώ υπάρχουν και οι plug-in υβριδικές 320e και 330e με συνδυαστική απόδοση 204 και 292 ίππων αντίστοιχα. Η 330e είναι διαθέσιμη και με την τετρακίνηση xDrive.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου