Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Fiat

Επειδή γνωρίζουμε πως φαινόμενα όπως η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη έχουν αρχίσει να παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις, είμαστε πιο πρόθυμοι και έτοιμοι να συμμετέχουμε στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη, μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα με «όχημα» τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να μετακινούμαστε. Σε αυτή την προσπάθεια, λοιπόν, έρχεται να συνεισφέρει και η FIAT, με το νέο SUV FIAT 500X Hybrid (Urban, Cross, Sport, Dolcevita) και με το FIAT Tipo Hybrid (Hatchback, Cross και Station Wagon), δίνοντας μας προσιτές επιλογές βιώσιμης αυτοκίνησης.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα της Fiat διαθέτουν το μοναδικό 48volt σύστημα με αυξημένες δυνατότητες, που είναι εξαιρετικά αποδοτικό και κυρίως, προσιτό και πρακτικό για το ευρύ κοινό, καθώς προσφέρει σημαντικά χαμηλότερο κόστος χρήσης, ενώ διαθέτει χαμηλό βαθμό πολυπλοκότητας.

Πιο αναλυτικά, ο συνδυασμός του τετρακύλινδρου turbo της νέας γενιάς FireFly, που έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρων, απόδοση 130 ίππων και 240 Nm και υποβοήθηση από έναν ηλεκτροκινητήρα BSG που προσφέρει αθόρυβη και άμεση εκκίνηση, του ισχυρού ηλεκτροκινητήρα των 15 kW με το παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V καθώς και του νέου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων είναι μοναδικός. Μάλιστα, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης ακόμα και όταν ο κινητήρας βενζίνης βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου