Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Sport Classic Porsche 911

Porsche εμπλουτίζει τη γκάμα της 911 με μια νέα ειδική έκδοση με την ιστορική ονομασία Sport Classic που θα παραχθεί σε μόλις 1.250 μονάδες. Η Porsche έχει παράδοση στην δημιουργία ειδικών εκδόσεων περιορισμένης παραγωγής της 911 που φυσικά γίνονται ανάρπαστες αποκτώντας αυτόματα συλλεκτική αξία και ακριβώς αυτό θα κάνει με τη νέα έκδοση Sport Classic.


Η συλλεκτική έκδοση της 911 διέρρευσε μέσω social media και ξεχωρίζει χάρη στην αεροτομή ducktail, τους νέους προφυλακτήρες, την εξάτμιση και τις ζάντες αλουμινίου που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση.



Η καθεμία εκ των 1.250 Sport Classic θα φέρει μοναδικό αριθμό από τον πρώτη μέχρι την τελευταία. Και στο εσωτερικό τα χρώματα, η ποιότητα των υλικών και οι λεπτομέρειες θα υποδηλώνουν την αξία και τη σπανιότητα της έκδοσης.



Η 911 SC εφοδιάζεται με εξακύλινδρο boxer twin turbo χωρητικότητας 3,7 λίτρων με απόδοση που ξεπερνά τους 550 ίππους και τα 600 Nm ροπής που περνούν στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 7 σχέσεων. Τα 0-100 χλμ./ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά ακόμη και τα 310 χλμ./ώρα.
Η συλλεκτική 911 θα αποκαλυφθεί και επίσημα το προσεχές διάστημα, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις της. Από οικονομικής άποψης πάντως θα πρέπει να περιμένουμε το κόστος να είναι αρκετά αυξημένο σε σχέση με τις 200.000 ευρώ που ζητούσε η ducktail του 2009 που ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου