Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Με αυτοκίνητο δημοτικού συμβούλου διέφυγαν οι ληστές που ανατίναξαν ΑΤΜ!


Το αυτοκίνητο διαφυγής βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες λίγη ώρα μετά την έκρηξη που «σήκωσε» στο πόδι την περιοχή
Στην Αττική αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου τα ίχνη των θρασύτατων κακοποιών που ανατίναξαν χθες το ΑΤΜ τράπεζας στο Ζευγολατιό Κορινθίας και διέφυγαν με το αυτοκίνητο ενός... δημοτικού συμβούλου που είχαν κλέψει από την Κόρινθο και του έβαλαν φωτιά στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων!

Το αυτοκίνητο διαφυγής βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες λίγη ώρα μετά την έκρηξη που «σήκωσε» στο πόδι το Ζευγολατιό στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Παρ' όλο που καταστράφηκε ολοσχερώς, οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το ερευνούν εξονυχιστικά με την ελπίδα να ανακαλύψουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των κακοποιών, που όλα δείχνουν ότι συνέχισαν την πορεία τους προς Αθήνα με άλλο όχημα.

Το θράσος των τεσσάρων κουκουλοφόρων ήταν τέτοιο, που δεν πτοήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τους έβλεπαν να προσπαθούν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα από το ΑΤΜ που ανατίναξαν μάλλον με δυναμίτιδα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στο μηχάνημα και στην πρόσοψη της τράπεζας. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν πήραν χρήματα ή τα χαρτονομίσματα καταστράφηκαν από την έκρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου