Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Γιατί οι Ραφτόπουλοι θέλουν οπωσδήποτε την Δημαρχεία!

Πρώτη Δημοσίευση: 31.05.19
Οι οικογένεια Ραφτοπούλου, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που έβγαλε, έσπευσε να κατηγορήσει την εφημερίδα μας ότι λέει ψέματα.
Ας δούμε αν αυτό αληθεύει...

Λέει ότι το ακίνητο δεν ανήκει ούτε σε αυτήν, ούτε στον αδερφό της, ούτε στον πατέρα της, ούτε στη μητέρα της.

Το τι κάνει κάποιος στην ιδιωτική του ζωή με την περιουσία του είναι δικό του θέμα!!

Επειδή, όμως, πρόκειται για μια οικογένεια που διεκδικεί την Δημαρχεία του Δήμου μας, για αυτό έγιναν και οι αποκαλύψεις αυτές. 
Όλα τα επίσημα Κρατικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να ανατραπούν με λόγια. Εκείνοι όμως επιμένουν, σκανδαλωδώς, να αρνούνται την πραγματικότητα. 
Ο πραγματικός ιδιοκτήτης χρειάζεται πολλά χρήματα για να γίνει η δικαστική εκτέλεση της Απόφασης του Αρείου Πάγου και του Εφετείου. Το ότι ο θιγόμενος δεν τα χρήματα δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην Οικογένεια Ραφτοπούλου!! Εξαρτάται από την οικονομική του δυνατότητα πότε θα τα περάσει ξανά στο όνομά του!!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Οικογένεια Ραφτοπούλου δικαιώνεται που έχει στην κατοχή της ακίνητα ενάντια σε δικαστικές αποφάσεις και τα έχει καταχωρήσει ακόμη και στο περιουσιολόγιο! Δείχνει ότι διαθέτουν έναν καλά Οργανωμένο μηχανισμό σφετερισμού ξένης περιουσίας των οικονομικά αδύναμων θυμάτων τους!

Αν είχαν ψήγμα αλήθειας ο ισχυρισμοί του Ραφτόπουλου, γιατί έχει καταχωρήσει το ακίνητο με περιγραφή «Δανειστής» και όχι «Διεκδικούμενο»; Από τη στιγμή (2013) που υπάρχει τελεσίδικη Δικαστική απόφαση δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το έχουν καταχωρήσει στο περιουσιολόγιό τους. 
Αλλά αυτό είναι το σίγουρο κόλπο!! 
Αν δεν βρει τα απαιτούμενα χρήματα ο πραγματικός ιδιοκτήτης να το γυρίσει στο όνομά του με την δαπανηρή εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μένει ιδιοκτησία της Οικογένειας Ραφτόπουλου. Αυτός είναι και ο λόγος που το διεκδίκησε το 2019 γιατί, προφανώς, θα λήξει η προθεσμία και θα χάσει τα ακίνητα του οριστικά!! 
Από ότι φαίνεται αυτό δεν τους άρεσε καθόλου!!!

Όλα αυτά τα αναφέρουμε απλά και μόνο για να κάνουμε σαφές πόσο επικίνδυνο είναι να έχουμε δήμαρχο που διαχειρίζεται τα προσωπικά του ακίνητα με τόσο αδιαφανή τρόπο!!

Θα δώσουμε την ψήφο μας σε κάποιον που μπορεί να σφετερίζεται τόσο αριστοτεχνικά ακίνητα;

Θα εμπιστευτούμε στα χέρια τους την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας, ολόκληρη την ζωή μας;


Πηγή: «Η Αλήθεια»

18 σχόλια:

  1. ΤΣΕΠΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ?
    Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΗΡΘΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΔΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΦΑΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΞΑ Κ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ ΜΙΖΕΡΟΣ ΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΠΑΝΩ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπατητής Πιτσι.1 Ιουνίου 2019 στις 2:47 μ.μ.

    Ψηφίστε Ραφτόπουλο, είναι μοναδική σίγουρη λύση, να σας πάρει και το φαγητό από το στομάχι.
    Έχει σκοπό να πουλήσει τα κλεμμένα ακίνητα του σε τρέλες τιμές στον Δήμο,οπως προσπάθησε με το σχολειό.
    Θα ανοίξει όλους τους δρόμους όπως υπόσχεται άλλα δεν θα αποζημιώσει τους νόμιμους ιδιοκτήτες.
    Οποίος φωνάζει θα του λέει δήμος είμαι πήγαινε στα δικαστήρια να πάρεις αποζημιώσεις.
    Θα κανονίσει να φτιάξει έργα που θα εκτοξεύσουν, την άξια μονό των δικών του ακινήτων.
    Ραφτόπουλο ΔΑΓΚΩΤΟ να πεθάνετε στην παράλια, αν δεν την πουλήσει και αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ετσι επιμονα θελει ναι και καλα να βγει δημαρχος η κορη του.(απο πισω ειναι αυτος και μονο αυτος).το νουμερο που πηρε στης εκλογες ειναι απο τα λεφτα που μοιραζει δεξια αριστερα, και εχετε την εντυπωση πως δεν θα τα παρει ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ πισω?ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΡΚΟΥ
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ΕΙΝΑΙ
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΒΟΥΡΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΛΕΣΒΙΣΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΩΑ

      Διαγραφή
    2. Τα αριστεράκια; Έχεις πλάκα. Προς το παρόν ο Μάρκου έχει το μισό ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη του. Ο ανεπαγγελτος δημαρχος. Ο άφαντος όπως τον λένε στα Σπάτα. Άντε πηγαίνετε να τον ψηφίσετε θα σας βάλει και μοντέλα λένε να σας πηγαίνουν στην κάλπη. Κονομησες φαίνεται αρκετά ως δήμαρχος

      Διαγραφή
  5. Όλοι απατεώνες λαμόγια είναι, άλλα σαν τον Ραφτόπουλο, με πιστοποίηση έσοδων έχει υπάρξει άλλος.
    Αυτός θα ρημάξει ατός από τον τόπο και την προσωπική μας περιουσία και ζωή.
    Ρήμαξε την ζωή της Άννας, της κόρης του και δεν τον ένοιαξε, ούτε τον νοιάξει, μονό τα λεφτά του δίνουν λόγο για να ζει.
    Το χτύπημα του κεφαλιού στον τοίχο δεν είναι τίποτα.
    Η Δουρου, με τον Μπουρνούζι έκαψαν τον κοσμάκη και εχουν το θράσος και είναι ξανά υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα είστε τρελό γλέντι άν και ανώνυμα λέτε τρελές πίπες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάσαμε την ΟΜΟΣΠ, ο ευρων αμοιφθείσεται. Τωρα πως θα ζήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδα κάτι αποτελέσματα και κουφάθηκα οι Μπουρνούς και Ζούτσος παράδειγμα οι χειρότεροι δήμαρχοι βγήκαν σχεδόν με την πρώτη, ο λαός πραγματικά δεν ξέρει τι ψηφίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΡΙΖΑ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ. ΔΟΥΡΟΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,ΟΧΙ Ο ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ, ΚΡΟΚΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ, Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ,Η ΦΡΑΓΚΟΥ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ, Η ΦΑΛΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΠΑΑΡΠΑΖΩ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΓΕΙΝΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχίζει η καταμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Άννα δείχνει σκληρό καρύδι πάντως, τον παίζει τον Δ.Μάρκου στα ίσια σε αντίθεση με άλλους δήμους, για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΜΑΚΕ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΜΑΚΕ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΕ?
    ΤΡΕΧΑ ΠΟΜΑΚΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΑΝΝΑ ΠΛΑΚΟΜ@@Ν@ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΗΦΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΜΑΚΟΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΕ Κ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΕΦΥΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ Κ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΟΙ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΎΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΙΒΆΝΙΑ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΜΕΧΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ 150€ ΠΗΡΑΝΕ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΩΔΟΥΛΕΙΕΣ Τ Κ.ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Άννα η ανεκδιήγητη δεν ξέρω πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω,στο προσωπικο,επγγελματικο και πολίτικο προφίλ που εχει στο fb έγραψε μια παιδική εκθεσούλα που ενώ ζητάει οίκτο και λύπηση, από το φιλοθεάμων κοινό της, από την άλλη ρίχνοντας το προσωπείο του θύματος, αποκαλύπτει τον πραγματικό πρόσωπο της λυσσασμένης ύαινας που θέλει να κατασπαράξει τα πάντα.
    Μέχρι εδώ κάλα και δικαιολογημένα, είναι αβάσταχτος ο πόνος, να πετάξεις τόσα λεφτά και να γελάνε και τα ψάρια μαζί σου, άλλα θεωρητικά είναι μορφωμένη και πρέπει να ξέρει που είναι οι κόκκινες αξεπέραστες γραμμές.
    Το συνεχίζει και μας βάζει μέσα στο σπίτι της, ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα της, που για την πλειοψηφία των ανθρώπων κάποιες στιγμές δεν επιτρέπεται ούτε από εξω να είναι κάποιος ξένος όχι όλη η τοπική κοινωνία.
    Άννα ποτέ ξύπνησες πριν τις 11πμ στην ζωή σου? ΠΟΤΕ!
    το πως θα ρυθμίσεις την προσωπική σου ζωή μας είναι εντελώς αδιάφορο.
    Οταν αποφάσισες να βάλεις ένα παιδί στην ζωή σου, έπρεπε να σκεφτείς ότι το αδιέξοδο Πολιτική, επαγγελματικη υποχρέωση η ανάγκες παιδιού, θα ήταν αναπόφευκτο.
    Αν κατά διαβολική σύμπτωση είχες γίνει Δήμαρχος, θα έπρεπε να βάλεις το δικό σου παιδί, πάνω από όλους μας και όλα τα άλλα παιδιά που δεν έχουν Δήμαρχο γονέα?
    Άννα το τράβας υπερβολικά πολύ, νομίζοντας ότι εσείς δυνάμεις και δυνατότητες να ξεφύγεις από το επίπεδο Λούτσα, Πίτσι, Πουλάκις, Κρόκος, Μάρκου κλπ κλπ.
    Αρκετά τα έκανες βρομερή λάσπη, μην σε πνίξει η λάσπη που δημιούργησες, είναι κρίμα.
    Οσο και αν σας απεχθάνομαι πολίτικα και κοινωνικά, δεν θα μου άρεσε και δεν θα ήθελα να καταλήξει η ανοησία σας σε οικογενειακό όλεθρο.
    Δεν θέλουμε το κακό σας, σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία, άλλα εσείς θέλετε να το τερματίσετε?
    Θα σας σβήσουν από τον χάρτη τα εγκλήματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου