Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

«Ροζ» σκάνδαλο σε μεγάλη εταιρεία

Ο Χένρι Κίσινγκερ είχε πει ότι «η εξουσία είναι το υπέρτατο αφροδισιακό» και ακριβώς έτσι λειτούργησε η συγκεκριμένη φράση για σημαίνον στέλεχος μεγάλης εταιρείας ορκωτών
λογιστών -αυτό τουλάχιστον ψιθυρίζεται εδώ και μέρες στα γραφεία της εταιρείας για την σεξουαλική παρενόχληση, στην οποία φέρεται να υπέπεσε εις εκ των μετόχων της.

Ο συγκεκριμένος κύριος, που έχει εισέλθει στην έκτη δεκαετία της ζωής του, φέρεται ότι, αφού προσέφερε δουλειά σε νεαρή γυναίκα, η οποία διέθετε τα προσόντα, δεν έμεινε εκεί. Αφού συμφώνησαν σε όλα, της εξήγησε ότι σε αυτό το «όλα» περιλαμβάνεται και μια πιο στενή -και καθόλου επαγγελματική επαφή- φέρνοντας τη νεαρή γυναίκα σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο λάτρης του ωραίου φύλου και παρ' ολίγον εργοδότης της εισέπραξε την άρνηση της υποψήφιας εργαζόμενης, που έφυγε αναστατωμένη από το γραφείο του, αλλά δεν το άφησε έτσι. Επέλεξε να μιλήσει γι' αυτή την περιπέτειά της σε έτερο στέλεχος της εταιρείας, που έμαθε ότι ο συνεργάτης του ξεπέρασε εντελώς τα αυστηρά επαγγελματικά όρια.

Το γεγονός δεν άργησε να διαρρεύσει στους διαδρόμους και τα γραφεία, προκαλώντας μάλιστα και την ανάλογη αναστάτωση στο προσωπικό της εταιρείας. Όσο για τον 50χρονο δράστη της ιστορίας, αρνείται τα πάντα και παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή, η οποία όμως δεν πείθει σύμφωνα με το παρασκήνιο της ιστορίας, ειδικά από την στιγμή που είναι γνωστό σε όλους όσους τον γνωρίζουν πόσο φιλόδοξος παραμένει σε αυτή την ηλικία.
Τόσο, ώστε να ονειρεύεται καριέρα στην πολιτική, αλλά και είσοδο στον κύκλο μίας πολύ κλειστής στοάς, η οποία έχει ήδη πληροφορηθεί το τελευταίο κατόρθωμά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου