Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Γιώργος Πατούλης: Αποθέωση στο εκλογικό του κέντρο

Με 31 μονάδες διαφορά θριαμβεύει ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου της εκλεκτής του
ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, που καταποντίστηκε
Με την ολοκλήρωση σχεδόν των αποτελεσμάτων -απομένει περίπου το 3%- ο Γιώργος Πατούλης κατέγραψε έναν εκλογικό θρίαμβο, συγκεντρώνοντας 65,74% στο 97,18% του συνόλου των εκλογικών τμημάτων.

Μέσα σε αποθέωση κατέφτασε στο εκλογικο του κέντρο, όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.




Μίλησε για σκληρή δουλειά και υποσχέθηκε να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Αττικής, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μίλησε με ενωτικό πνεύμα για την επόμενη μέρα.

«Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος. Πραγματικά αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε» δήλωσε ο Γ. Πατούλης, και συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγάλη νίκη. Σας ευχαριστώ για αυτή τη στήριξη. Σας ζήτησα να κάνουμε μια μεγάλη αρχή για την Αττική».



Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί για την Αττική και πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν θα απογοητεύσει τους κατοίκους της περιφέρειας. «Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και σκληρή δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Σήμερα χωρίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι πήγαν να βάλουν ανάμεσά μας…».

Για 21 χρόνια αυτοδιοικητικός, για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αναφερόμενος στους κύριους στόχους του, ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Να βάλουμε την Αττική στις πρώτες Περιφέρειες της Ευρώπης. Αρκετά διχασθήκαμε. Ξεκινάμε για μια Αττική αντάξια του Πολιτισμού και της Ιστορίας της».

Και κατέληξε: «Να φέρουμε τα παιδιά μας από την Ευρώπη. Να κάνουμε το καλύτερο για τα σπίτια μας».

Η κυρία Ρένα Δούρου αφίχθη χαμογελαστή στο εκλογικό της κέντρο, ευχαρίστησε τους πολίτες που την στήριξαν, ενώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, συγκεντρώνει το απογοητευτικό 34,24%.



«Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών» δήλωσε. Οσους προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη πολιτική για την Περιφέρεια διαβεβαίωσε ότι η αυστηρή τους κρίση θα βοηθήσει να «γίνουμε καλύτεροι».

«Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις για αποτελεσματικές λύσεις και να μην χαθούν όσα πετύχαμε. Σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω να το κάνω πράξη γιατί σε όλα τα σοβαρά θέματα χρειάζεται συναινετική λύση. Δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή. Εχω καλέσει τον Γ. Πατούλη για να τον συναντήσω, ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες» δήλωσε.

Όπως είπε, «μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση. Πρέπει να αποτρέψουμε έναν πολιτικό ρεβανσισμό που οδηγεί την πατρίδα στις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου