Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η 16χρονη σέρφερ που «δαμάζει τα κύματα» κέρδισε $100,000 σε 7 μήνες!

Είναι ένα φαινόμενο του surfing! Λέγεται Caroline Marks και μόλις στα 16 της χρόνια «δαμάζει τα κύματα» και βγάζει χιλιάδες δολάρια!
Την περασμένη εβδομάδα, ο 16χρονη Caroline από την Μελβούρνη, ξεπέρασε τα 100,000 δολάρια σε κέρδη για αυτήν τη σεζόν, που κράτησε επτά μήνες φτάνοντας στο ημιτελικό του Vans U.S. στην Huntington Beach στην Καλιφόρνια και έχοντας αναρριχηθεί στην έκτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

caroline-marks-1763.jpg
"Χαχα, πραγματικά δεν δίνω σημασία σε ό, τι έκανα", δήλωσε την Κυριακή από το σπίτι της οικογένειάς της στο San Juan Capistrano στην Καλιφόρνια, όπου μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της, όπως για τη φοβία με τους καρχαρίες καθώς και για τα συγκλονιστικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της.

"Έχω τον μπαμπά μου που τα χειρίζεται όλα αυτά (οικονομικά), οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ. Η μητέρα μού λέει απλώς ότι ''εσύ απλά πρέπει να σερφάρεις''.

Για την ιστορία, η Marks κέρδισε επίσημα 105.450 δολάρια. Καθόλου κακή αρχή για κάποια που δεν έχει κλείσει καν τα 18 της χρόνια.

ae351868110c3e2e5d978c7af8a5bc80.jpg

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα με μια νίκη στο Florida Pro στο Sebastian Inlet τον Ιανουάριο και πρόσθεσε μια ακόμα νίκη τον Ιούνιο στο Los Cabos Open of Surf στο Μεξικό. Και οι δύο αγώνες ήταν λίγο πιο κάτω από το επίπεδο του κυριότερου διαγωνισμού του ''World Surf League''.

Κοιτάζοντας μπροστά, η Marks θα μπορούσε να είναι ισχυρή υποψήφια για να κάνει την ομάδα των ΗΠΑ να ''σερφάρει'' στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 στην Ιαπωνία.

USA_Caroline_Marks_01_Rezendes_1024x1024.jpg

"Αυτό θα ήταν μεγάλη μου τιμή και θα τότε θα είμαι 18", είπε. "Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε", δήλωσε τέλος η Marks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου