Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μόλις αποφυλακίστηκε... επέστρεψε για το υπόλοιπο της ποινής του!

Ο 48χρονος Έλληνας είχε βγει από τη φυλακή με ευνοϊκές διατάξεις, αλλά είχε εκδοθεί ήδη διάταξη, προκειμένου να εκτίσει ολόκληρη την ποινή τουΔεν χάρηκε για πολύ την ελευθερία του ένας 48χρονος ‘Έλληνας που είχε αποφυλακιστεί με ευνοϊκές διατάξεις μετά την
καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και ενός μήνα για διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.





Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον εντόπισαν στην Κατερίνη, διαπίστωσαν ότι στο μεταξύ είχε εκδοθεί σε βάρος του διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής που του επιβλήθηκε! Έτσι, συνελήφθη και, μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, επέστρεψε στο κελί του.

*** Στη φυλακή οδηγήθηκε και μια 52χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για υπεξαίρεση, με την οποία της είχε επιβληθεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
*** Στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν και οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου μια 38χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

*** Δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για κλοπή και απόπειρα κλοπής με συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου