Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Είναι επίσημο: Ο Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου

  Θα συναντηθεί με Παυλόπουλο και Τσίπρα - Έλαβε άδεια για να επισκεφθεί τη Θράκη - Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματαΈπειτα από πρόσκληση
του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματα.





Ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στην Ελλάδα επικεφαλής αντιπροσωπείας Τούρκων υπουργών ενώ μαζί του θα βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται να επισκεφθεί και τη Θράκη για να συναντηθεί με παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας, αφού έλαβε σχετική διπλωματική άδεια.
Την σχετική επίσημη πρόσκληση επέδωσε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, στον εδώ πρέσβη της Τουρκίας Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου