Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Προφυλακίστηκε 50χρονος για τη βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία

Τον 50χρονο κατονόμασε ως ύποπτο ο διευθυντής εταιρείας που ασκεί χρέη διαχειριστή του
ξενοδοχείου του υπόπτου για λογαριασμό Τράπεζας Προφυλακίστηκε σήμερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ένας 50χρονος ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου στη Πάφο, ο οποίος συνελήφθη το πρωί ως ύποπτος για την χθεσινή βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας.





Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε πως υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς τις έρευνες.

Όπως σημείωσε, η όλη διαδικασία είναι γενικότερα σε εξέλιξη, αξιολογούνται συγκεκριμένα στοιχεία, δεδομένα και το όλο ιστορικό, τονίζεται η σοβαρότητα της υπόθεσης λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο διάπραξης του εγκλήματος καθώς και το χώρο όπου είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Τον 50χρονο κατονόμασε ως ύποπτο, διευθυντής εταιρείας που ασκεί χρέη διαχειριστή του ξενοδοχείου του υπόπτου για λογαριασμό Τράπεζας. 

Ο Διευθυντής της εταιρείας που φαίνεται πως ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος τον είχε απειλήσει. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην είσοδο πολυκατοικίας και εξερράγη στις 7:30 το απόγευμα τραυματίζοντας έναν 36χρονο γείτονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου