Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σκότωσε την Ζωή και πήγε για ύπνο - Ελλάδα

 Στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη.Ο αδίστακτος δράστης είναι παλιός γνώριμος των
συγκεκριμένων φυλακών καθώς σε αυτές είχε προφυλακίστεί για 5 μήνες το 2011 κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, ενώ εκεί βρίσκεται και ο «δράκος» της Πάρου, που βίασε και κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ το καλοκαίρι του 2012.

Όπως έλεγε μάλιστα σε φίλους του, «στράφηκα κατά του Δημοσίου και μου δώσανε αποζημίωση 7.000 ευρώ για την αδικία που έγινε εις βάρος μου», αναφερόμενος στην απόπειρα βιασμού μιας 21χρονης φοιτήτριας πέρυσι.

Πάντως, όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο θηριώδη και απότομο ο οποίος δεν δίσταζε να τα βάζει με τον καθένα για το παραμικρό.

Κάτοικοι του χωριού Μυρωδάτου Ξάνθης από όπου κατάγεται ο δράστης ανέφεραν ότι από μικρός αναστάτωνε την περιοχή και  έκανε καβγάδες με το παραμικρό.

Σοκ προκαλεί η ομολογία του 27χρονου φονιά ο οποίος μίλησε χωρίς καμία μετάνοια την ειδεχθή πράξη του.

Όπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή «του άρεσε» ενώ επιβεβαίωσε ότι την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του, λέγοντας: «Ετσι μου ήρθε εκείνη την ώρα».

Όπως έγινε γνωστό, η 34χρονη, η οποία διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετέβη στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές με συγγενείς και φίλους.

Το βράδυ της Κυριακής βγήκε με μια φίλη της σε καφέ μπαρ της πόλης. Λίγο μετά τις 4.30 το πρωί η φίλη της την αποχαιρέτησε. Την ώρα που έβαζε το κλειδί στην κλειδαριά της εξώπορτας, ο δράστης την ακινητοποίησε και την οδήγησε στη διπλανή πιλοτή, όπου την ξυλοκόπησε άγρια.

Στη συνέχεια, όπως είπε και ο ίδιος στην ομολογία του, πήγε στο σπίτι του και ξάπλωσε, ενώ το πρωί δε θυμόταν τίποτα και πέρασε από το σημείο του εγκλήματος.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν γείτονες αλλά και κάτοικοι της περιοχής που αναφέρουν ότι ο φονιάς επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος τις πρωινές ώρες της Πέμπτης παριστάνοντας μάλιστα τον ανήξερο για τα όσα φρικτά ο ίδιος είχε προκαλέσει.

Μάλιστα, άνοιξε κανονικά το μανάβικο που διατηρεί στον ίδιο δρόμο με αυτόν που διέμενε η 34χρόνη Ζωή προσποιούμενος ότι τίποτα δεν είχε συμβεί, ενώ έδειχνε ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης...


Πρώτο ΘΕΜΑ online : Σκότωσε την Ζωή και πήγε για ύπνο - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου