Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ανήλικος οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της 12χρονης πρώην συντρόφου του επειδή του απέκρυψε ότι ήταν Εβραία!

 Μία 12χρονη Εβραιοπούλα είχε σχέση μ΄έναν Γάλλο μόνο που του είχε αποκρύψει την καταγωγή της. Το... μυστικό της, όμως, το πλήρωσε πολύ ακριβά αφού ο πρώην σύντροφός της θέλησε να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Παρίσι με τα ισραηλινά ΜΜΕ να αποδίδουν την επίθεση σε αντισημιτικά κίνητρα.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα «ynetnews», τρεις Γάλλοι, ηλικίας 12 έως 14 ετών, άρχισαν να χτυπούν την Εβραιοπούλα φωνάζοντας αντισημιτικά συνθήματα και στη συνέχεια τη βίασαν σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόστεγο.



Η γαλλική αστυνομία έχει προβεί στη σύλληψη των τριών εφήβων, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο νεαρός που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης είναι ο πρώην φίλος της κοπέλας, ο οποίος την κατηγόρησε ότι του είχε κρύψει την εβραϊκή καταγωγή της, σχολιάζει το ισραηλινό δημοσίευμα.



Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η κοπέλα και οι γονείς της κατήγγειλαν το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής Hauts-de-Seine, που βρίσκεται στα δυτικά προάστια του Παρισιού.

Η κοπέλα υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση όπου επιβεβαιώθηκε ο βιασμός της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Le Parisien», ο πρώην φίλος της κοπέλας την είχε κατηγορήσει ότι του είχε κρύψει πως ήταν Εβραία κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να την εκδικηθεί με άλλους δύο νεαρούς.

Επιπλέον, στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των υπόπτων, οι ερευνητές βρήκαν αντισημιτικά σχόλια και φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας καμένης ισραηλινής σημαίας.

Ένας εκ των εφήβων είπε στην αστυνομία ότι το κορίτσι μιλούσε συνεχώς εναντίον των Παλαιστινίων.

Τα ΜΜΕ στη Γαλλία μετέδωσαν ότι τουλάχιστον ένα από τα τρία αγόρια ομολόγησε ότι επιτέθηκε και βίασε την κοπέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου