Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Δύτης έχει ως φίλο ένα ψάρι και κάνει reunion μαζί του κάθε καλοκαίρι

 Η εξαιρετική σχέση του Rex Colubra με το ψάρι του γλυκού νερού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης τον Σεπτέμβριο του 2021.Σε μια συγκινητική ιστορία φιλίας, ένας άντρας δημιούργησε έναν απίθανο δεσμό με ένα μικρό λαβράκι στη φύση και τώρα ξανασυναντιούνται κάθε καλοκαίρι.

Η εξαιρετική σχέση του Rex Colubra με το ψάρι του γλυκού νερού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης τον Σεπτέμβριο του 2021. Καθώς εξερευνούσε ένα νέο σημείο κάτω από το νερό, ο Colubra παρατήρησε ένα συγκεκριμένο ψάρι που έμοιαζε να κολλάει πιο κοντά του από τα άλλα. Ανεπηρέαστο από την παρουσία του, το ψάρι παρέμεινε στα ρηχά, ακόμη και όταν ο Colubra βγήκε από το νερό. Ενδιαφερόμενος από αυτή τη μοναδική αλληλεπίδραση, ο Colubra ονόμασε στοργικά τον νέο του σύντροφο Elvis




Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Colubra επέστρεψε στο ίδιο σημείο κατάδυσης στο Ουισκόνσιν και προς μεγάλη του έκπληξη, το ψάρι τον αναγνώρισε και κολύμπησε και πάλι κοντά του. Αυτή η επανασύνδεση σηματοδότησε την αρχή μιας όμορφης φιλίας. Ο Colubra τάισε τον Elvis με μερικές καραβίδες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, και από εκείνο το σημείο και μετά, ο δεσμός τους βάθυνε.


Ενώ παραμένει ασαφές πώς το ψάρι αναγνωρίζει τον Colubra, ο δύτης μοιράστηκε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τον Elvis από μια ουλή στο πρόσωπό του. Εικάζεται ότι η ουλή μπορεί να προκλήθηκε από προηγούμενη συνάντηση με έναν ψαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου