Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου Λυκαβηττού: Αναλαμβάνει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Ροταριανού Ομίλου Λυκαβηττού γίνεται την ερχόμενη Τρίτη, Ιουνίου 2023 (8,30 μ.μ.). Σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus στο Κολωνάκι (Κλεομένους 2) η απερχόμενη πρόεδρος Τερέζα Δελία θα παραδώσει την σκυτάλη του Ροταριανού Ομίλου Λυκαβηττού στον γνωστό ποινικολόγο δικηγόρο και μέλος της «Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων» Κωνσταντίνο Γώγο.

Το Ρόταρυ αποτελεί ένα παγκόσμιο διεθνές δίκτυο εθελοντών με κοινωνική δράση και στην χώρα μας. Με 33.000 Ομίλους σε περισσότερες από 200 χώρες και γεωγραφικές περιοχές έχει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια μέλη.

Τα μέλη του Ρόταρυ αποκαλούνται Ροταριανοί και εκτελούν ανθρωπιστικά προγράμματα που αντιμετωπίζουν προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, όπως είναι η πείνα, η φτώχεια, ο αναλφαβητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος.

Σκοπός του Διεθνούς Ρόταρυ είναι η ενθάρρυνση και η διάδοση της ιδέας της προσφοράς υπηρεσιών, ως βάση κάθε αξιόλογης δραστηριότητας. Ειδικότερα το Διεθνές Ρόταρυ ενθαρρύνει και προωθεί:

· Την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων, ως μια ευκαιρία για προσφορά υπηρεσιών,

· Τις υψηλές ηθικές αρχές στις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα, την αναγνώριση της αξίας όλων των χρησίμων επαγγελματικών ενασχολήσεων, και την ανάδειξη από κάθε Ροταριανό της επαγγελματικής του ενασχόλησης, ως μια ευκαιρία για να υπηρετήσει την κοινωνία,

· Την εφαρμογή της ιδέας της προσφοράς στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή του κάθε μέλους και

· Την προώθηση της διεθνούς κατανόησης, της καλής θέλησης και της ειρήνης, μέσω μιας παγκόσμιας συναδέλφωσης των επιχειρηματιών και

των επαγγελματιών ενωμένων στην ιδέα της προσφοράς υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου