Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

BMW M4 Competition. Manhar MH4 600

Γερμανός βελτιωτής, γνωστός για τις επεμβάσεις πάνω σε μοντέλα της BMW, συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά τετράτροχα που χαρακτηρίζονται από τις ακραίες ιπποδυνάμεις, όπως για παράδειγμα η MH4 600.Μπορεί οι τροχοί να έχουν διατηρηθεί ίδιοι με της εργοστασιακής επιλογής, όμως, η Manhart φρόντισε για ένα χρυσαφί φινίρισμα που κάνει πολύ χτυπητή αντίθεση στο σκούρο χρώμα του αμαξώματος της M4 Competition που χρησιμοποιείται ως βάση.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες κατασκευές της Manhart, η MH4 600 είναι εξοπλισμένη με εξαρτήματα από ανθρακόνημα στο αμάξωμα, επιλεγμένα τόσο από τις προτάσεις του βελτιωτικού οίκου που προσφέρονται και μεμονωμένα, όσο και από τη λίστα των M Performance Parts.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που παρουσιάζονται στην MH4 600, έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του κινητήρα. Ο twin-turbo 6κύλινδρος σε σειρά με χωρητικότητα 3,0 λίτρων έχει ενισχυμένη απόδοση που φτάνει τους 635 ίππους και τα 780 Nm ροπής, χάρη στην εγκατάσταση παράλληλου εγκεφάλου για τη διαχείριση της τροφοδοσίας από τη Manhart.

Η αναβάθμιση αυτή έχει ως αποτέλεσμα τo 0-200 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 10,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η ανάρτηση έχει βελτιστοποιηθεί με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ελατηρίων H&R ή ανάρτησης Manhart coilover. Αξίζει να σημειωθεί πως καθώς οι παραπάνω επεμβάσεις δεν έχουν λάβει έγκριση τύπου από τη Γερμανική διεύθυνση μεταφορών, οι προτάσεις της Manhart προορίζονται μόνο για εξαγωγή σε άλλες χώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου