Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Porsche Taycan 992


Στην ονοματολογία της Porsche, η ανανεωμένη 911 μπορεί να ονομαστεί το 992.2– κωδικός που θα αφορά στο facelift της τρέχουσας γενιάς της 911 που έχουμε στις φωτογραφίες. Οι μικρές αλλαγές που περιμένουμε να δούμε στην έκδοση αυτή, έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των αεραγωγών στον εμπρός προφυλακτήρα αλλά και στα ανοίγματα του πίσω.
Επίσης, περιμένουμε να δούμε τουλάχιστον δύο νέα σχέδια στις ζάντες ελαφρού κράματος του μοντέλου. Σημαντικότερες διαφορές θα εντοπίζονται στον συνδυασμό πλαισίου/ ανάρτησης αλλά και στην εικόνα της καμπίνας με το πλήρως ψηφιοποιημένο πίνακα οργάνων, στον οποίο ακόμα και το στροφόμετρο θα είναι ψηφιακό (που τώρα είναι αναλογικό). Ο πίνακας οργάνων αναμένεται να είναι πανομοιότυπος με εκείνον της Taycan, ενώ και το σύστημα ψυχαγωγίας θα είναι το πλέον ενημερωμένο (PCM 6.0).








Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές πέρα από κάποιες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις στα σημεία. Έτσι, θα υπάρξουν μερικές μικρό-ρυθμίσεις στην ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενη κρεμαγέρα, στη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, στην ανάρτηση κ.α.


Πιθανότατα η ανανεωμένη 911 να ονομάζεται 992.2 και ίσως να δούμε και μία νέα υβριδική εκδοχή. Εκτός και αν η γερμανική εταιρία κρατά τον εξηλεκτρισμό για την επόμενη γενιά του μοντέλου και μετά το facelift. Σε μία τέτοια περίπτωση η ισχύς θα μπορούσε να ξεπεράσει και τους 650 ίππους που έχει η Turbo S.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου