Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Porsche Cayenne

Τελευταία η Porsche εξετάζει την πιθανότητα να εξελίξει ένα νέο επταθέσιο όχημα, μεγαλύτερο από τη σημερινή Cayenne. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να έχει αυτονομία 650 και πλέον χιλιομέτρων και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα στη γκάμα της φίρμας.

Θα πρόκειται σαφώς για μια νέα πρόταση, λίγο πιο υπερυψωμένη από την Taycan αλλά σαφώς πιο χαμηλή από τα υπάρχοντα SUV της γερμανικής εταιρίας.

Το νέο μοντέλο εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με το Project Artemis της Audi. Ούτως ή άλλως ο όμιλος ψάνεται αρκετά τελευταία με νέα μοντέλα που θα δώσουν το παρών σε νέες κατηγορίες οχημάτων.

Ο «εσωτερικός κωδικός» είναι «Landjet» και αφορά ένα όχημα με τρεις σειρές καθισμάτων. Από τα λίγα που μπορούμε να αναφέρουμε για το νέο αυτό μοντέλο, είναι πως θα έχει αυτονομία πάνω από 650 χιλιόμετρα, προσφέροντας παράλληλα και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τα πολυτελή στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της Porsche.

Υπομονή λοιπόν προκειμένου να γίνουμε μάρτυρες κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, στο τι τελικά έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Porsche.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου