Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Νέες διαψεύσεις από τον Vettel

 Μπορεί ο Sebastian Vettel να έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες αποχώρησής του από
τη Formula 1, ωστόσο αυτό δεν έχει πατήσει φρένο στα σενάρια. Και όπως συμβαίνει μετά από κάθε ήττα της Scuderia Ferrari, έτσι και μετά το γαλλικό Grand Prix ο Γερμανός οδηγός κλήθηκε να απαντήσει στην κλασική πλέον ερώτηση, αν σκέφτεται ή όχι την αποχώρηση από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
«Δεν θέλω να είμαι πουθενά αλλού, δεν έχω σκεφτεί καν την αποχώρηση. Σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε σε διαφορετική θέση τώρα, είναι όμως στο δικό μας χέρι να κλείσουμε τη διαφορά από τη Mercedes. Δεν ξοδεύω χρόνο σκεπτόμενος άλλα πράγματα. Κι αλήθεια, δεν βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν το 2015 και το 2016 και παρότι είναι αλήθεια πως πέρυσι ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι τώρα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο, πέραν του πώς να αποδώσουμε καλύτερα από εδώ και πέρα. Αγαπώ λοιπόν τους αγώνες και για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Απόλαυσα ακόμα και τον αγώνα στη Γαλλία, παρότι θα ήθελα να πετύχω κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση», είπε ο 31χρονος στην Express.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι τρίτος στη βαθμολογία οδηγών, 76 πόντους πίσω από τον κάτοχο του τίτλου Lewis Hamilton.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου