Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εγκλωβισμένοι κάτοικοι σε περιοχή εκτός σχεδίου με νόμιμα ακίνητα!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δ.ΜΑΡΚΟΥ: "Εδώ που ήρθατε να μείνετε γνωρίζατε πως η περιοχή ήταν εκτός σχεδίου. Ας πηγαίνατε αλλού να αγοράσετε οικόπεδο"
Οι κάτοικοι και Δημότες του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος που έχουν χτίσει κατοικίες με νόμιμες άδειες ζουν ένα δράμα διάρκειας πολλών ετών και για το οποίο κανείς δεν θέλει να βοηθήσει!!
Διαβάστε τι μας έγραψαν, ποιες ενέργειες έχουν κάνει, και σε τι αδιέξοδο έχουν φτάσει!! Δείτε και φωτογραφίες που περιγράφουν, μερικώς, το πρόβλημα! 
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των κατοίκων της Αρτέμιδος! Αυτό που σοκάρει είναι ο τρόπος και η λογική αντιμετώπισης αυτών των κατοίκων!
Γράφουν:
«Το πρόβλημα αφορά την ανυπόφορη πλέον κατάσταση που υφιστάμεθα και αφορά την προσβασιμότητα στις κατοικίες μας μέσω της αγροτικής οδού Ύδρας μήκους 200 μέτρων από την οποία είναι και η μόνη μας πρόσβαση.
Η περιοχή είναι εκτός σχεδίου, πλην όμως οι κατοικίες μας είναι όλες κτισμένες με νόμιμες άδειες (είναι ακριβώς στα σύνορα με τον οικισμό του Πικερμίου) είμαστε δημότες του Δήμου Σπάτων και πληρώνουμε στο ακέραιο τα Δημοτικά τέλη.
Εδώ και 14 χρόνια έχει υπάρξει επανειλημμένα προσπάθεια επικοινωνίας με τις εκάστοτε Δημοτικές αρχές και προφορικώς αλλά και με αναφορές, αλλά η δικαιολογία είτε προ κρίσης είτε κατά τη διάρκεια της κρίσης ήταν πάντοτε για εμάς η ίδια. -Δεν υπάρχουν λεφτά-

Ενίοτε ερχόταν κάποιο μηχάνημα ανακάτευε πέτρες και χώματα και μετά από έναν μήνα η κατάσταση ήταν χειρότερη από πριν.

Στην τελευταία μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πολύτεκνος συμπολίτης μας κος Αποστολάκης με τον ίδιο το Δήμαρχο κο Δημήτρη Μάρκου για να του ζητήσει να κάνει κάτι επειδή εγνώριζε ότι ο Δήμος είχε προμηθευτεί κάποια υλικά για επισκευές οδοποιίας πήρε την εξής απίστευτη απάντηση "Εδώ που ήρθατε να μείνετε γνωρίζατε πως η περιοχή ήταν εκτός σχεδίου. Ας πηγαίνατε αλλού να αγοράσετε οικόπεδο".

Επειδή η κατάσταση αποχώρησης και επανόδου στις κατοικίες μας έχει καταστεί πλέον αφόρητη καθώς και ιδιαιτέρως επιζήμια λόγω καταστροφής των οχημάτων μας, κι επειδή θεωρούμε πως το παραπάνω αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμά μας.

Σας επισυνάπτουμε συνημμένα το από 23/03/2017 υπ΄αρ. αρ. πρωτ. 8701 έγγραφο του Συμπαραστάτη του Δημότη Δικηγόρου κου Χρήστου Ποθουλάκη, προς το Δήμο (έχουν κατατεθεί και οι αιτήσεις με πρωτ. 27120,21,22,23,24 /12-09-2016 από τους γείτονες). Στο έγγραφο αυτό υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό ώστε να είναι πιο κατανοητή η έκταση του προβλήματος. Επίσης και η αρ. 25430/26-07-2017 απάντηση του Δήμου όπου πίσω από τις φράσεις "δεν υφίσταται δέσμια υποχρέωση παρέμβασης" και "ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες και τα διαθέσιμα κάθε φορά μέσα", και με δεδομένο ότι από τότε έως σήμερα, πάνω από 1 χρόνο δηλαδή δεν έγινε απολύτως τίποτα, είναι ολοφάνερο το ότι δεν υπάρχει ουδεμία βούληση για επισκευή στον συγκεκριμένο δρόμο.

Έχει υπάρξει και άλλη αίτησή μας με υπογραφές 25 συνδημοτών την 16/06/2013 στο παλιό Δημαρχείο Αρτέμιδος, που ο Δήμος ισχυρίζεται ότι εχάθη κατά τη μεταφορά στα νέα γραφεία.

Επιδόθηκε εξώδικη καταγγελία στον Δήμαρχο και στην Περιφερειάρχη. Η Απάντηση της Περιφέρειας. Ο δε Δήμος μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στο εξώδικο.

Δείτε την πραγματικότητα όπως αποτυπώνεται σε μερικές φωτογραφίες:










Μετά τιμής οι κάτοικοι της οδού Ύδρας!»
Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κ. Δ.Μάρκου, όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, δεσμεύθηκε ότι θα στρωθεί με τσιμέντο ο  συγκεκριμένος δρόμος, διότι είναι εκτός σχεδίου και δεν επιτρέπεται ασφαλτόστρωση. Επίσης επισήμανε ότι ο συγκεκριμμένος δρόμος είναι στα όρια του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και αυτό δημιουργεί κάποια διαδικαστικά προβλήματα.

Ευχόμαστε να βρει το συντομότερο λύση για να μην υποφέρουν τόσο οι συγκεκριμένοι κάτοικοι.

27 σχόλια:

  1. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Καλή ενέργεια η δημοσιοποίηση του προβλήματος αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να δείτε ΤΙΠΟΤΑ από τη σημερινή Δημοτική αρχή. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ Κ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΟΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗ ΕΡΧΕΣΑΙ.
      ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ Κ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΗΣΥΧΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι δεν έχεις πολιτική άποψη αλλά κινείσαι σε επίπεδο κατίνας για να εκφράζεσαι έτσι. Δεν έχεις προτάσεις, δεν έχεις πολιτικό λόγο. Όλο για φυλακές μιλάς αλλά έως εκεί ουσία μηδέν. Γράψε ότι θες δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗς ΔΕΚΑΡΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

      Διαγραφή
    3. ΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ Λ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΤΙΚΟ ΛΟΓΟ?
      ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ ΣΕ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ?
      ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΩ Κ ΤΙ ΤΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΟΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Η ΑΝΝΑ ΚΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ? ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?
      ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.
      ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟ?
      ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ Κ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ.
      ΟΝ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΟΥ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ.
      ΑΣΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Κ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
    4. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΛΗΚΆΡΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΠΑΤΑ ΛΟΥΤΣΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ? ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ/Α ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ?? ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ

      Διαγραφή
    5. Αυτός λέει τα δικά του σε καθημερινή βάση με αποδείξεις χωρίς αποδείξεις δεν έχει σημασία, οι υπόλοιποι ΣΙΩΠΑΤΕ όμως.
      Η ΣΙΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΟΧΗ!

      Διαγραφή
  2. Στην περιοχή εκείνη και ο κεντρικός δρόμος η Αρίωνος είναι κίνδυνος - θάνατος φανταστείτε τα στενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αλλες αποδειξεις θελεις εσυ μακακα?
      Ο Μητσοαπατεωνας εγινε δημαρχος με την υποστηριξη Ραφτοπουλου.Υπογραψε το ΚΕΛ κ το ψηφισαν ΟΛΟΙ η ΑΝΝΑ δεν του εκανε προσωπικη μηνυση.
      Ο Γιαννατος πουλησε το γηπεδο στην ΑΕΚ εφαγαν τα λεφτα καταστρεψε το γηπεδο η ΑΕΚ το πληρωσαμε εμεις.
      Αγορασαν τα οικοπεδα που αξιζουν 100.000€ 1εκτ.€ κ δεν χτιζουν . σχολειο.
      Πληρωσαμε το ΚΗΦΗ 4εκτ€ για 7 νοματεους
      Πηρε 2εκτ€ για επισκευη δρομων εριξε με το φτυαρι λιγο πισσα 50-100.000€ τα υπολοιπα στην τσεπη.
      Ποσα θες ακομα για να δεις την απατη?
      Ολα συζιτιουνται στο χωριο αλλες φορες μουσια μαρινατα αλλες φορες υπερβολες ψεμματα αλλα απο αυτα που ακους κοιτας να δεις την πραγματικη αξια στα λογια.
      Πως βρεθηκαν με πολλα λεφτα η συμμορια της Λουτσας δεν σε εβαλε σε σκεψεις?
      Οταν το σκεφτεισ ψαχνεις να βρεις γιατι ολοι αυτοι μεσα σε τετοια κριση εχουν πολλα λεφτα κ το μονο που αλλαξε στην ζωη τους ηταν οτι μπηκανε στο ΔΣ αλλα αυτο επισημα δεν σημαινει οτι τα οικονομικα τους θα εκτοξευθουν. τα νομιμα λεφτα ειναι 700-1200€ αυτοι απο υπερχεωμενοι ξεχρεωσαν κ ζουν ζωη πολυτελιας που θελει 6-7.000€ τον μηνα.
      Που στο καλο βρηκανε αυτα τα παραπανισια λεφτα δεν σε εβαλε σε πονηρη σκεψη?
      Οχι ΣΔΟΕ απλο Λογιστη να βαλεις σε 2ωρες ολοι ειναι για τον εισαγγελεα.
      Τα επισημα εσοδα τους δεν ταιριαζουν με τα τεραστια επισημα εξοδα τους.
      Ο υγιης βλεπει ακουει κ μυριζει την φωτια αλλα ακομα κ ο τυφλος ακουει μυριζει νιωθει την ζεστη ο κουφος τυφλος νιωθει ζεστη κ μυριζει.
      Εσυ εισαι νεκρος δεν εχεις καμια απο τισ βασικες αισθησεις ανθρωπου?

      Διαγραφή
    2. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ Κ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ Κ ΑΝΑΡΧΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ Κ ΕΧΤΙΣΕΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ? ΟΤΙ Η ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

      Διαγραφή
    3. Επειδή είτε είσαι βαλτός είτε ξερόλας σε πληροφορώ ότι ο απαντών στο σχόλιο σου έκτισε στον συγκεκριμένο δρόμο σπίτι με καθόλα νόμιμη άδεια,σε αγορασμένο οικόπεδο πολύ κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη λεωφόρο Πικερμίου όπου αν μη τι άλλο με 10 χτισμένα σπίτια εκεί οποιοσδήποτε θεωρεί πως δεν θα μπορούσε η αδιαφορία και η αναλγησία της Δημοτικής αρχής να φτάσει σε σημείο που να μην κάνει το παραμικρό για να μην αποκλειστεί ο δρόμος. Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις καν απ' ότι φαίνεται για ποιά περιοχή πρόκειται, μη δημιουργείς εντυπώσεις.

      Διαγραφή
  3. ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ-ΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ-ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τι γίνεται μέσα στα χωράφια είναι δουλειά των χωρικών, δεν διαμαρτύρεται κανένας άρα είναι ικανοποιημένοι απο την κατάσταση. Η Αρίωνος όμως που είναι δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας και τον χρησιμοποιούν όλοι πρέπει να είναι ασφαλτοστρωμένος και φωτισμένος, δεν είναι τίποτε από τα δύο, γεμάτος λακούβες ούτε μια λάμπα και με το ζόρι χωράει ένα αυτοκίνητο. Άν δεν είναι δουλειά του δήμου και είναι κάποιου άλλου παράδειγμα περιφέρεια, κράτος πρέπει να το ξέρουμε υπάρχει νομικό πλαίσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΝΕΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ? Η ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ?
      Η ΑΡΙΩΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Λ.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Λ.ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ ΘΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΡΟΜΟ?
      ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ. ΑΡΠΑΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ 2ΕΚΤΕΥΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ.
      ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΠΟΥ?
      ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΣΣΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ 6-7 ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΤΥΑΡΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.
      ΞΟΔΕΨΕ 29-39.000€ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
      ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΩΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΟΥ ΕΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΠΑΤΑ ΛΟΤΣΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΕΡΧΕΣΤΕ ΞΑΦΝΘΚΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΟΛΟΥΤΣΑ?
      ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ Η ΣΚΟΤΩΘΗΤΕ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ

      Διαγραφή
  5. Υπάρχει κάποιος που θα ψηφίσει την συμμορία του Δ.Μαρκου, γιατι τον Δ.Μαρκου ποτέ δεν τον ψήφισε κανένας προσωπικά, γιατί ποτέ δεν τόλμησε να ζητήσει προσωπική ψήφο.

    Όλοι μας ψηφίσαμε κάποιον απατεώνα από την συμμορία του, θα τον ξανά ψηφίσει κάποιος και σε αυτές τις εκλογές?

    Οι συμμορίτες οι οικογένειες τους και οι ευεργετημένοι από την συμμορία έχουν προσωπικό όφελος και μετράνε, σαν πληρωμένοι ψήφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπαμε έχεις δίκιο αλλά αντικαταστάτης δεν παρουσιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ.
    Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Κ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΗΝ Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΣΑΝ Π.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΗ Ο ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ Κ Ο ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Α.
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ.
    ΑΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
    ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΡΟΣΩΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕΜΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πότε θα τους μαζέψει ο εισαγγελέας, ξέρεις τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ FB ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 like, ούτε πρωθυπουργός δεν τα έχει πάρει τόσα στο facebook!

      Διαγραφή
  10. Εικόνα μεγάλου δημάρχου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, μάλλον έχει την επανεκλογή σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ
      ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ -ΣΠΑΤΑ
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  11. Δεν υπάρχει επανεκλογή στις επόμενες εκλογές γιατί με την απλή αναλογική το πολύ ο πρώτος θα πάρει 10-11 έδρες, επομένως στην καλύτερη μιλάμε θα συνδιοικήσει ή συνμπάχαλο. Τώρα για την ανάρτηση το κείμενο μου θυμίζει μια διαφήμιση από ουίσκι και σίγουρα φόντο δεν είναι ούτε τα Σπάτα ούτε η Αρτέμιδα. Επικοινωνιακό λάθος Χρόνια Πολλά Χριστουγέννων που συνήθως είναι ένα δέντρο, μία φάντη ή ένα άστρο, δεν βάζει τον εαυτό σου και δεν μπερδεύεις τα Χριστούγεννα με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α καλά σωθήκαμε τώρα αν είναι να περιμένουμε από την απλή αναλογική για να μην ξαναβγεί δήμαρχος ο Δ.Μάρκου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΛΙΘΙΕ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ.

    Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 50%+1ΨΗΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΦΟΡΟ.
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΡΙΑΚΗ Κ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΣΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ Κ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. Ο ΝΕΟΣ/Α ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ??
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΤΑ 10 ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Κ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Κ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ Κ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ Α4 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΛΔ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 9 ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΕΧΩ ΧΤΙΣΕΙ 150ΤΜ ΟΙΚΙΑ Κ 70ΤΜ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΚΑΡΑΖ Κ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου