Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Δείτε πώς έχει γίνει η οροφή στο τμήμα καπνιζόντων ενός αεροδρομίου!

Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο. Οι καπνιστές είναι 25 φορές πιο πιθανό να πάθουν καρκίνο του πνεύμονα από τους μη καπνιστές, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Αλλά δεν είναι μόνο οι πνεύμονες που επηρεάζονται από αυτή τη συνήθεια. Ο καπνός είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στο αίμα, την ουροδόχο κύστη, το ήπαρ, τους νεφρούς, το πάγκρεας, το στομάχι, το παχύ έντερο - σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα, λέει το CDC.
Αλλά τίποτα - ούτε καν τα τρομακτικά στατιστικά στοιχεία – μπορούν να αποτυπώσουν καλύτερα τους κινδύνους του καπνίσματος, όσο μια εικόνα.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι μια εκπληκτική υπενθύμιση της βλάβης που προκαλεί το κάπνισμα ακόμα και σε ένα κτίριο!

Πριν λίγες ημέρες, ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει βρώμικα, κιτρινισμένα πλακάκια οροφής στο τμήμα καπνιζόντων ενός αεροδρομίου. Η οροφή έξω από το κλειστό τμήμα καπνίσματος, αντίθετα, εξακολουθεί να φαίνεται καθαρή και λευκή.

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια με τους περισσότερους να τονίζουν πως ανάλογες εικόνες τους βοήθησαν να κόψουν οριστικά το κάπνισμα.
smoking_section_airport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου