Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Νέα υπηρεσία για ταξιδιώτες στο «Ελ.Βενιζέλος» από την Orbit Couriers

Συνεργασία για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανακοίνωσαν η Orbit Couriers, επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της
FedEx Express στην Ελλάδα και θυγατρική της Ορφέας Βεϊνόγλου, και η Care4Bag, πάροχος υπηρεσιών προστασίας και φύλαξης αποσκευών.
Με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει αυτή η συνεργασία, οι επιβάτες που αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα μπορούν πλέον να διαχειριστούν καλύτερα το επιπλέον βάρος των αποσκευών, το οποίο αφού συσκευαστεί εκ νέου, αποστέλλεται στον προορισμό τους γρήγορα και οικονομικά, μέσα από το δίκτυο της FedEx.




Όπως επισημαίνει η εταιρεία, με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες μπορούν να έχουν πιο άνετο και ξεκούραστο ταξίδι, χωρίς να ταλαιπωρούνται από το βάρος και τη μετακίνηση των αποσκευών τους.
«Βαριές βαλίτσες, δώρα και αναμνηστικά από τις διακοπές, ψώνια της τελευταίας στιγμής, δημιουργούν επιπλέον βάρος για τους ταξιδιώτες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν το θέμα της μεταφοράς. Η συνεργασία μας με την Care4Bag δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποστείλουν αντικείμενα στον προορισμό τους με ασφάλεια και να απολαύσουν το ταξίδι τους χωρίς επιπλέον βάρος και άγχος», εξήγησε ο Αντώνης Τσεσμελής, εμπορικός διευθυντής της Orbit Couriers.

Πηγή: reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου