Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δημήτρης Μάρκου - Μέσα Αυγούστου πρόσεξε παρανομίες στις παραλίες

Πρώτη δημοσίευση: 10/08/2015
Δημήτρης Μάρκου - Μέσα Αυγούστου πρόσεξε παρανομίες στις παραλίες
Με "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ", η Δημοτική Αρχή Σπάτων, Αρτέμιδος καλεί σε σύσκεψη που θα γίνει αύριο, Τρίτη 11.8.2015 και ώρα 16:00 στα γραφεία του Δήμου Αρτέμιδος
-Σπάτων, με θέμα την αντιμετώπιση της παρανομίας που γίνεται στην παραλία της Αρτέμιδος. Με αυτή την πρωτοβουλία απαξιώνει και παρακάμπτει όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου καθώς και όλους του Τοπικούς Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος.




Με μια τακτιστική κίνηση εξαπάτησης και χρονοτριβής ο "Δήμαρχος της ντροπής", Δημήτρης Μάρκου καλεί σε έκτακτη Επείγουσα σύσκεψη του κολλητούς του συνεργάτες με σκοπό να δώσει χρόνο να γίνουν οι 2 μεγάλες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με διάσημους καλλιτέχνες που θα έρθουν στην πόλη μας.
Στο σχετικό έγγραφο της πρόσκλησης δεν αναφέρονται οι επιχειρηματίες της περιοχής και ούτε καλούνται.
Δημήτρης Μάρκου - Μέσα Αυγούστου πρόσεξε παρανομίες στις παραλίες
Υπάρχει μια σκανδαλώδης γενίκευση για τις παρανομίες που επιτρέπει ο "Δήμαρχος" να κάνουν όλοι οι επιχειρηματίες. 
Σας παραθέτουμε την πρόσκληση:


Καλεί όλους τους δεδηλωμένους συνεργάτες του. Φοβάται ακόμη να συγκαλέσει και Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Τους επιχειρηματίες δεν τους καλεί γιατί θα του σφυρίξουν στο αυτί...
Αναφέρεται ΜΟΝΟ για παρανομίες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και όχι για το φετινό όργιο που έχει  κάνει ο Δημήτρης Μάρκου στην Νέα Λούτσα. Νομίζει ότι είναι Δήμαρχος σε δήμο τυφλών. Οι φωτογραφίες και τα video τρομάξανε τον Δήμαρχο που δεν επισκέπτεται την παραλία του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ που αναγκάστηκε να "αντιδράσει", ύστερα από άρθρα μας σχετικά με το Θέμα.
Αυτές τις πράξεις έπρεπε να τις είχε σταματήσει την πρώτη ημέρα που "στρώθηκαν" οι ξαπλώστρες με όλα τα νόμιμα μέσα και την εξουσία που του δίνει και η θέση του σαν υπεύθυνος της πολεοδομίας του Δήμου -εκτός από Δήμαρχος.

Υ.Γ.
Ο Δημήτρης Σπ. Μάρκου που οργάνωσε αυτή την σύσκεψη δεν είναι ο Δήμαρχος. Είναι ένας επισκέπτης που καλεί τα φιλαράκια του να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν τον Δήμαρχο του Δήμου που κάνει τις παρανομίες.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ "Σίσυφος" ΕΤΣΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΝΝΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΖΗΤΙΑΝΟ.ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ/ΕΣ ΠΟΣΟ ΛΗΣΤΗΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΟ Κ ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΤΟΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλυφθείτε όλοι σας. Σας χαλάει το φαγοπότι; Κύριοι, οι Δημοτικοί σύμβουλοι και τα συμβούλια έχουν αποφασίσει τις ρυθμίσεις για την παραλία, γιατί να τους ξανακαλέσει; Καλά κάνει ο Δήμαρχος να ενημερώνει και τους ενδιαφερόμενους συλλόγους και πολίοτες. Είδαμε τι κάνουν τόσα χρόνια και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Παιχνιδάκια ................. και διαπλοκή στην παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιους κολλητούς του κάλεσε βρε; Είσαι στα καλά σου; Ο Γκόντζος είναι κολλητός του Δημάρχου; Ξέχασες τι του έκανε στις εκλογές; Ξέχασες τα υβριστικά δημοσιεύματα και τα αυτόφωρα; Ότι θέλετε λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει καλέσει και τους δημοτικούς συμβούλους.Σταματήστε τις κακοήθειες.Είστε τόσο ποταποί στις επιθέσεις σας που δεν γράφουμε με το όνομά μας για να αποφεύγουμε τον βόρβορο του αρρωστημένου μυαλού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα έχουμε κάποια ενημέρωση για την συνάντηση ποιοι πήγαν τελικά τι ειπαν. Οι φορείς και ο Δήμος έχουν υποχρέωση να ενημερωσουν όπως και οι δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν ξέχασα τίποτα και τα θυμάμαι όλα πολύ καλά. Τώρα ήρθε η ώρα να τα μάθετε και να τα καταλάβετε και εσεις τα πρόβατα προς σφαγή.Ο κ.Γκόντζος ήταν και η είναι υπάλληλος προσωπικός του Δημήτρη Μάρκου. Εκείνη την περιβόητη σύλληψη και αυτόφωρο, ήταν ένα καλοπληρωμένο τρικ αυτοφοράκια για να κατορθώσει Ο ανίκανος διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι Δημήτρης Μάρκου να γίνει επιτέλους δήμαρχος και να μπορέσει η μεγάλη συμμορία των φασιστών να μοιράσει.την λεία από την ληστεία που ετοίμαζαν στη Λούτσα.Ο κ.Γκόντζος φανερός και θερμός υποστηρικτής της χούντας του Παπαδόπουλου τον έξυμνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία και άλλο τόσο Ο ακραίος φασίστας Δημήτριος Μάρκου που ακόμα και η Χρυσή Αυγή δεν τον καλύπτει. Θέλει κάτι σκληρό σαν τα SS και μαζί με το πουλημένο κάθαρμα Γκόντζο την καμπούρα ΠΡΟΕΔΡΟ κ πολλούς άλλους προσπαθούν να επιβάλουν την τρομοκρατία για να μην μιλάει κανείς για την μεγάλη ληστεία στον δήμο Σπάτων Αρτέμιδος.
    ΥΓ.Μέχρι να γίνει Ο Δημήτρης Μάρκου ο ψεύτης δήμαρχος ο Γκόντζος λιμοκτονούσε, όπως και πάρα πολοί συμβουλοι της παράταξης του Δημήτρη Μαρκου, όλοι μαζί ξαφνικά από τη στιγμή που έγινε ο Δημήτρης Μάρκου δήμαρχος απέκτησαν μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Οι συνειρμοί με την επικρατούσα κατάσταση στο δήμο και την μεγάλη οικονομική ευχέρεια του Δημήτρη Μάρκο και της συμμορίας του είναι απλοι. Μόνο ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος και ξεπλύματος μαύρου χρήματος θα μας σώσει απ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε γελοίο υποκείμενο 5.56, ποιούς συμβούλους εννοείς ότι τα παίρνουν και πλούτισαν ;Λοιπόν ήρθε η ώρα που όλοι εσείς οι κακόβουλοι , εγκάθετοι , θα πληρώσετε με όλες τις νόμιμες δαδικασίες και χοντρά και με τον νόμο όλους τους συμβούλους ,για όσα λες.Για σένα εκτός από εισαγγελέας πρέπει να ασχοληθεί και ολόκληρο ψυχιατρικό συμβούλια καθηγητών ιατρικής. Κρίμα που η παράταξη διαθέτει μόνο χειρουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου