Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

βίντεο Στη Μύκονο χαλαρώνει η Εύα Καϊλή

Με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, πολύχρωμο φόρεμα και σκούρα γυαλιά ηλίου, η
Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματαΗ Εύα Καϊλή είπε να το ρίξει λίγο έξω κάνοντας τις διακοπές της στη Μύκονο προκειμένου να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής φόρτωσε στις βαλίτσες της την καλοκαιρινή της διάθεση και πήγε να ξεκουραστεί στο νησί των Ανέμων.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε την κοσμική παραλία της Ψαρούς. Με τα μαλλιά πιασμένα κότσο, πολύχρωμο φόρεμα και σκούρα γυαλιά ηλίου, η Εύα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς περπατούσε προς την εξέδρα για να επιβιβαστεί σε σκάφος για μια βόλτα στα ανοιχτά του νησιού.

3 σχόλια:

  1. Κάπως έτσι. Την ψήφισε ο κόσμος για να δώσει προοπτική στο κόμμα σαν νέος άνθρωπος , και αυτή επέλεξε να γίνει κοσμική κυρία στη Μυκονο . Αυτο ακριβως , δίχως αιδώ , προκαλεί όπως και οι υπόλοιποι , σαν να ζούνε σε άλλη χωρα , ντρέπομαι σαν πολίτης σαν άνθρωπος για την εικόνα που δίνει , για την ουσία ουδείς λόγος , επαγγελματίας πολιτικός πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας ειναι καλα τα ζωα που την ψηφισαν και την εστειλα στις βρυξελλες οι ανεργοι να χτυπιουνται στους δρομους η καιλη να μαυριζει στην μυκονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ Π7Π3Σ ΒΓΗΚΕ ΕΥΡΩΠ7ΠΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ?ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕ Π7Π3Σ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ Π7ΠΑ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου