Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Έλενα Ασημακοπούλου: Μετά το παιδί, αλλάζουν όλα

 
«Για τρία χρόνια δεν με ενδιέφερε τίποτα. Δεν ήθελα να χάσω ούτε τα κιλά της εγκυμοσύνης»Για την αποχή της από την τηλεόραση, τη ζωή με την 3χρονη κορούλα της,
Μαρία- Ροζάρια, αλλά και τα δύσκολα χρόνια που διαδέχτηκαν την εγκυμοσύνη της μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η μικρή είναι τριών χρονών και τριών μηνών. Ξεπετάχτηκε λίγο και πλέον είμαι πιο καλά. Ξέρεις τι μου κάνει; Γυρνάει από τον παιδικό σταθμό και μου λέει “Βάλε μου να δω λίγο την Ελενίτσα” πριν πάει για ύπνο το μεσημέρι. Είναι καλό παιδάκι, δεν έχω κανένα παράπονο» δήλωσε η ηθοποιός.

Πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού; «Αλλάζουν όλα. Δεν έχεις χρόνο πια να σκεφτείς τον εαυτό σου, αλλά πρώτα το παιδί. Ο εαυτός σου έρχεται τελευταίος, γιατί μετά υπάρχει και ο άντρας σου», είπε.

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τη σειρά “Με Τα Παντελόνια Κάτω” στο Mega, η Έλενα Ασημακοπούλου δήλωσε: «Επανήλθα μετά από τρία χρόνια. Δουλεύω ξανά με τον Θωμόπουλο, γνωρίζω νέα παιδιά. Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Ο Μπρούνο ξέρει πως με κάνει πολύ χαρούμενη η δουλειά μου. Όταν έχεις και τη δουλειά, παράλληλα με την οικογένεια και το παιδί, νιώθεις πολύ γεμάτος».

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν επέστρεψε στο σπίτι της μετά τη γέννηση της κόρης της: «Εγώ για τρία χρόνια είχα κλειστεί πάρα πολύ. Δεν είχα κουράγιο και διάθεση να χάσω ούτε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δεν με ενδιέφερε καθόλου πώς θα κυκλοφορούσα μες στο σπίτι, αν φοράω φόρμα, αν έχω τα μαλλιά μου κοτσίδα... Δεν με ενδιέφερε τίποτα, όχι να βαφτώ και να περιποιηθώ τον εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου