Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ραφήνα, Πικέρμι - «ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΡΙΜΑ...»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: “ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΡΙΜΑ...”

Με πραγματική έκπληξη διάβασα την προσπάθεια “απάντησης” του πρώην κοινοτάρχη Πικερμίου, κ. Αδαμόπουλου, ως προς τα 3,4 εκ ευρώ χρέη που άφησε κληρονομιά στο ενιαίο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, η 4ετης διοίκηση του, στην πρώην κοινότητα Πικερμίου.

Η αμηχανία και η δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται, να προσπαθήσει να διαψεύσει ακόμη και τους αριθμούς του δικού του χρέους, είναι απολύτως κατανοητή.

Άλλωστε και Ο ΙΔΙΟΣ στην απάντηση του ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ότι απερχόμενος, ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ στην επόμενη δημοτική αρχή.

(“...το πρόσθετο χρέος σε σχέση με αυτό που παραλάβαμε (με την εξαίρεση των δικαστικών αποφάσεων) ήταν περίπου 75.000 €” επισημαίνει στην ανακοίνωση που ο ΙΔΙΟΣ δημοσιοποίησε.)

Μόνο που για τον κ. Αδαμόπουλο, ως φαίνεται, οι ευθύνες είναι πάντα άλλων (προηγούμενων ή επόμενων), αλλά ποτέ του ιδίου. Ακόμη και για τα πεπραγμένα ή τις παραλείψεις της ΔΙΚΗΣ του διοίκησης, που κληροδότησαν χρέος 3,4 εκ ευρώ στους πολίτες του δήμου.

Ας είναι. Οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση και είναι αυτοί που θα αποφασίσουν κυρίαρχα για το αύριο της πόλης.

Και κάτι τελευταίο. Επειδή ο κ. Αδαμόπουλος δεν φείδεται χαρακτηρισμών και κατηγοριών στην ανακοίνωση του για την παρούσα δημοτική αρχή.

Είναι άλλο η “δημιουργική λογιστική” και οι μαγικές εικόνες που θέλετε να παρουσιάσετε, για να κρύψετε τις ευθύνες σας για το χρέος, και άλλο η δημιουργική πολιτική.

Εμείς, θα μείνουμε πεισματικά στο δρόμο της πολιτικής και της προσπάθειας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες Ραφήνας- Πικερμίου.

Αυτή η δημοτική αρχή, θα μιλά πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας, όσο κι αν αυτό ενοχλεί ορισμένους. Γιατί σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου