Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν με προσβάλλει αν ο άλλος με βλέπει μόνο ως σεξουαλικό αντικείμενο»

 
Στο Πρωινό moυ βρέθηκε σήμερα η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο
και την Τζένη Μπαλατσινού για τους πρώην συντρόφους της και το πόσο σημαντικές είναι οι φιλικές και οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή τηςΗ Σμαράγδα Καρύδη ήταν η σημερινή καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή Πρωινό mou όπου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε αν έχει αισθανθεί ποτέ ότι κάποιος σύντροφος της τη βλέπει μόνο ως σεξουαλικό αντικείμενο, η ηθοποιός έδωσε μία αναπάντεχη απάντηση: «Εντάξει, αυτό δεν με προσβάλλει. Με τιμά. Πάρτε με θα δοθώ στην επιστήμη» είπε.

Διατηρεί σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της; «Συνήθως ναι. Όχι με όλους. Τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει τους αγαπώ για πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με όλους, γιατί καμιά φορά είσαι με ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να είστε φίλοι. Όμως, τους αγαπώ και έχω καλές αναμνήσεις» απάντησε.

Τι είναι πιο σημαντικό για εκείνη, μία ερωτική ή μία φιλική σχέση; «Δεν μπαίνει τέτοιο θέμα. Χρειάζονται και τα δύο. Ευτυχώς έχω φίλους πολλά χρόνια. Και καλούς και ζεστούς και δενόμαστε όλο και περισσότερο. Και οι σχέσεις χρειάζονται. Είναι απαραίτητες» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου