Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ Στο στόχαστρο δύο Ελληνες και ένας Αλβανός

Συνεργασία ποινικών με αντιεξουσιαστές «βλέπει», σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη διπλή δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο στόχαστρο των Αρχών ως ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα έχουν μπει δύο Ελληνες και ένας Αλβανός, οι οποίοι έχουν... πλούσιο βιογραφικό στην Ασφάλεια. Αρμόδιος παράγων, που είναι σε θέση να γνωρίζει το κλίμα από το εσωτερικό των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με τις έρευνες, τονίζει ότι οι δράστες είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, τα οποία έχουν αναπτύξει δίαυλο επικοινωνίας με αντιεξουσιαστές που έχουν ενεργό ρόλο στο αντάρτικο πόλης. Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι εκτελεστές του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη αλλά και το ιδιότυπο περπάτημα του κουκουλοφόρου που τράβηξε τη σκανδάλη έχουν οδηγήσει τις Αρχές σε άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις του υποκόσμου.

Μολονότι την ευθύνη ανάλαβε η οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις», οι Αρχές θεωρούν ότι η παντελής απουσία αναφορών για το «modus operandi», που συνήθως υπάρχουν προκειμένου να θεωρηθεί γνήσια η προκήρυξη, ερμηνεύεται ως ανάθεση του χτυπήματος από τους τρομοκράτες σε ποινικούς.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι από παρακολουθήσεις τηλεφώνων προέκυψαν στοιχεία που επιβεβαιώνουν το σενάριο συνεργασίας. Ωστόσο, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιων πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου