Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μεταφορά Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος

Μάλλον η Αρτέμιδα πρέπει να μείνει Λούτσα και τα πάντα να λειτουργούν στα Σπάτα...
Την συγκεκριμένη στιγμή δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομικό τμήμα στην Αρτέμιδα, μια και πλησιάζει καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να υπάρχει αστυνομία μέσα στα πόδια των τρανών
ενδιαφερομένων που λυμαίνονται την πόλη.
Αλήθεια το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων είναι πιο σημαντικό και απαραίτητο από αυτό της Αρτέμιδας;
Ευτυχώς που ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ πληροφορήθηκε την πρόθεση των ιθυνόντων και αντέδρασε και έτσι μάθαμε και εμείς την εγκληματική κίνηση που ετοιμάζονται να κάνουν...

Δείτε το κείμενο...
"Κύριε Διοικητά,
Πληροφορηθήκαμε ότι το Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος πρόκειται να μεταφερθεί στα Σπάτα και να συγχωνευθεί με το εκεί Αστυνομικό Τμήμα.
Όπως γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα ληστειών και παραβιάσεων περιουσιών όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή με συνέπεια να είναι πλέον έντονο το αίσθημα της ανασφάλειας των κατοίκων.
Η απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος, η οποία θα γίνει με ευθύνη της πολιτεία, φοβούμαστε ότι θα έχει αρνητικές συνέπειες για το σύνολο των κατοίκων με τις όποιες τυχόν κοινωνικές επιπτώσεις.
Ζητούμε, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα ή τυχόν δολιοφθορά, να μην απομακρυνθεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδος ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη προστασία των κατοίκων από τους κακοποιούς.
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία.
Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματεύς
Τζανετάκος Θ.                           Λουκοπούλου Κ.
6977 - 979590                                   6945 - 894041"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου