Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τώρα κλέβουν και μεγάλα ζώα - Ελλάδα

Πέρασαν  σε… ανώτερο επίπεδο οι ζωοκλέφτες στην Θεσπρωτία, αφού δεν αρκούνται πλέον στα
αρνιά και τα κατσίκια αλλά κλέβουν και μεγαλύτερα ζώα! Οι άγνωστοι που χτύπησαν τον περιφραγμένο χώρο ενός 52χρονου στην περιοχή Κώτσικα, άρπαξαν ούτε λίγο ούτε πολύ δέκα αγελάδες!

Ο  κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε την  κλοπή όταν ήταν ήδη αργά  και την κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατών, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες για το κλεμμένο κοπάδι. Δεν κατάφεραν, όμως, να ανακαλύψουν τα ίχνη των δραστών και επειδή δεν είναι εύκολο να κρυφτούν τόσο πολλά μεγαλόσωμα ζώα, εκτιμούν ότι οι ζωοκλέφτες ήταν Αλβανοί οι οποίοι πρόλαβαν να περάσουν τα σύνορα και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Στο  Ηράκλειο έχει πάρει ιδιαίτερα  μεγάλες διαστάσεις το φαινόμενο της ζωοκλοπής με θύματα… σκύλους! Άγνωστοι κλέβουν σκυλιά ράτσας από τα σπίτια των ιδιοκτητών τους, προφανώς με σκοπό να τα πουλήσουν. Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή του Μαραθίτη όπου οι δράστες εισέβαλαν σε ένα σπίτι, την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο και άρπαξαν από τη βεράντα έναν σκύλο ράτσας Akita Inu ηλικίας επτά μηνών!


Πρώτο ΘΕΜΑ online : Τώρα κλέβουν και μεγάλα ζώα - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου