Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χτύπημα από τα παλιά ...

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 03.45 τα ξημερώματα, στο κτήριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Μαρούσι.Άγνωστοι άφου έσπασαν με τη βοήθεια ενός μικρού
βαν τον κεντρικό υαλοπίνακα του κτηρίου επί της Λ. Κηφισίας 216, έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν γεμάτο μπιτόνια με βενζίνη και γκαζάκια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε μικρής ισχύος έκρηξη, με τις φλόγες να προκαλούν καταστροφές στον ισόγειο χώρο και στον α' όροφο.





Νωρίτερα, είχαν απειλήσει τον φύλακα, ζητώντας του να απομακρυνθεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν κλεμμένο.





Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, χωρίς να γίνει γνωστό αρχικά ότι επρόκειτο για εμπρηστική επίθεση.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Εν τω μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το βαν που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της επίθεσης αναμένεται να μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες. Στο κτήριο και τον περιβάλλοντα χώρο βρίσκονται μέλη της αντιτρομοκρατικής και δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να συλλέξουν τυχόν στοιχεία.


CRIMESONAIR: Χτύπημα από τα παλιά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου