Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα ζώδια της εβδομάδας

Αστρολογικές προβλέψεις 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2012

Κριός
Tip της εβδοµάδας: Πολύ καλές µέρες για αγοραπωλησίες και επαγγελµατικά ξεκινήµατα. Το ωραίο τρίγωνο Ηλιου - Πλούτωνα προσφέρει οικονομική ανακούφιση, αλλά και επαγγελματική εύνοια - άτομα εξουσίας σάς βοηθούν. Ο επικοινωνιακός Ερμής συνεχίζει να διατρέχει το ζώδιό σας, προσφέροντας πολλές ιδέες, διαύγεια στον νου και ευκαιρία για γνωριμίες και μετακινήσεις.

ΕΡΩΤΑΣ  ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ***

Ταύρος
Tip της εβδοµάδας: Ιδανικές ηµέρες για να κάνετε µια νέα αρχή. Ιδιαίτερα ευεργετικό για το ζώδιό σας είναι το θετικό τρίγωνο Ηλιου - Πλούτωνα, το οποίο προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, ενώ τονώνει τις δημιουργικές σας δυνάμεις, που με τη σειρά τους οδηγούν σε επιτυχημένες κινήσεις. Η υγεία, η χαρά και η αυτοπεποίθηση αναζωογονούνται.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ***
 ΥΓΕΙΑ  ****

Δίδυμοι
Tip της εβδοµάδας: Καλές ηµέρες για οικονοµικές συνεργασίες, δάνεια, επενδύσεις κ.λπ. Η θετική όψη Ηλιου - Πλούτωνα φέρνει το επιτυχημένο κλείσιμο οικονομικών ή άλλων ζητημάτων - ίσως κάποιοι συγγενείς σας βοηθούν. Η γλυκιά Αφροδίτη συνεχίζει να διατρέχει το ζώδιό ασς και να προσφέρει τα δώρα της ομορφιάς, της ειρήνης και της οικονομικής και συναισθηματικής βελτίωσης.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ***
 ΥΓΕΙΑ  **

Καρκίνος
Tip της εβδοµάδας: Πολύ καλές ηµέρες για νέες σχέσεις και δικτύωση. Βελτιώνει σημαντικά τις φιλικές και αισθηματικές σας σχέσεις η θετική γωνία Ηλιου - Πλούτωνα, ενώ φίλοι, συνεργάτες ή ο σύντροφός σας είναι πηγή βοήθειας και ενθάρρυνσης. Επίσης, δημιουργεί βαθιά ερωτικό κλίμα, ενώ δίνει την ευκαιρία οι σχέσεις να γίνουν αξιόλογες και ουσιαστικές.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ***
 ΥΓΕΙΑ  ****

Λέων
Tip της εβδοµάδας:  Η δηµιουργικότητά σας φέρνει επιτυχίες και αναγνώριση. Πολύ ωραία η όψη Ηλιου - Πλούτωνα για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για θέματα υγείας. Ετσι, είναι ημέρες αναγέννησης γι’ αυτούς τους δύο τομείς, ενώ απολαμβάνετε εύνοια από άτομα με επιρροή. Ιδανικές ημέρες για ξεκίνημα νέας δίαιτας ή θεραπείας, αλλά και για επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΕΡΩΤΑΣ  ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ***
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ***

Παρθένος
Tip της εβδοµάδας: Ιδανικές ηµέρες για ανοίγµατα και ξεκινήµατα. Πολύ ευεργετικό για το ζώδιό σας το τρίγωνο Ηλιου - Πλούτωνα, το οποίο ανανεώνει τη διάθεση, την υγεία, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Ευνοεί επίσης τα ερωτικά αλλά και τα θέματα σπουδών, νομικών ή ταξιδιών, με πιθανές επιτυχίες και εύνοια από άτομα εξουσίας.


ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ***
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ****

Ζυγός
Tip της εβδοµάδας: Ευνοϊκές ηµέρες για οικονοµικές συνεργασίες και θέµατα σπιτιού. Σημαντική οικονομική ενίσχυση ή βοήθεια από τρίτους, ίσως από άτομα της οικογένειας, προσφέρει η θετική όψη Ηλιου - Πλούτωνα. Είναι μια επιρροή ανανεωτική και για την ψυχολογία σας, ενώ επίσης βαθαίνει τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις, οι οποίες γίνονται πηγή ικανοποίησης.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ***
 ΥΓΕΙΑ  ***

Σκορπιός
Tip της εβδοµάδας: Ιδανικές ηµέρες για νέες συνεργασίες και σχέσεις. Το ζώδιό σας ζητά βαθιά συναισθηματική επαφή και ουσία στις σχέσεις, ενώ αυτές τις ημέρες με το θετικό τρίγωνο Ηλιου - Πλούτωνα, πράγματι, οι σχέσεις και οι καθημερινές επαφές αποκτούν περισσότερο βάθος. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες ή κάποιοι συγγενείς ενθαρρύνουν και σας στηρίζουν.

ΕΡΩΤΑΣ ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
 ΥΓΕΙΑ ****

Τοξότης
Tip της εβδοµάδας: Καλές ηµέρες για αγορές, πωλήσεις και επαγγελµατικές κινήσεις. Σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά και τα εργασιακά προσφέρει η θετική όψη Ηλιου - Πλούτωνα, ενώ η δημιουργικότητά σας φέρνει γονιμότητα και καρποφορία σε αυτούς τους τομείς, Ιδανικές ημέρες για ξεκινήματα. Ατομα εξουσίας σάς βοηθούν. Αναζωογονείται και η υγεία σας.

ΕΡΩΤΑΣ  ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ****

Αιγόκερως
Tip της εβδοµάδας: Ευνοούνται τα αισθηµατικά ξεκινήµατα - υπάρχει άφθονος ερωτισµός. Σας ευνοεί ιδιαίτερα η ευεργετική όψη Ηλιου - Πλούτωνα, η οποία αναζωογονεί τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας. Τονώνει επίσης την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας και νιώθετε ανανεωμένοι. Επιτυχίες στα ερωτικά και σε επαγγελματικά ή δημιουργικά projects. Η μοίρα σάς βοηθά.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ****
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ***
 ΥΓΕΙΑ  ****

Υδροχόος
Tip της εβδοµάδας: Κλείνουν κύκλοι και ανοίγουν νέοι - απελευθερώνεστε από το παρελθόν. Είναι εποχή όπου βιώνετε ψυχική ανανέωση, με την ευνοϊκή όψη Ηλιου - Πλούτωνα να προσφέρει το αίσθημα ότι η ζωή και η μοίρα, επιτέλους, σας βοηθούν. Επίσης, άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον προσφέρουν βοήθεια. Ιδανικές ημέρες για μετακομίσεις και αλλαγές στο σπίτι.

ΕΡΩΤΑΣ  ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ***
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ***

Ιχθύες
Tip της εβδοµάδας: Καλές ηµέρες για δικτύωση, επαφές, γνωριµίες, συζητήσεις, συµφωνίες. Η θετική γωνία Ηλιου - Πλούτωνα προσφέρει ιδέες και εμπνεύσεις δημιουργικές, που ανανεώνουν τη ζωή σας. Επίσης, φίλοι, γνωστοί και συγγενείς προσφέρουν κάποια βοήθεια και η ζωή σας εξελίσσεται. Η μοίρα και οι καταστάσεις φέρνουν την εύκολη εξέλιξη των σχεδίων σας.

ΕΡΩΤΑΣ  ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  **
 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ****
 ΥΓΕΙΑ  ***

* ΔΥΣΚΟΛΑ
** ΜΕΤΡΙΑ
*** ΚΑΛΑ
**** ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου