Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Suzuki V-Strom 800DE Rally

Οι Βρετανοί ζήλεψαν την Suzuki Moto Greece και δημιούργησαν τη δική τους χωμάτινη V-Strom 800DE Rally. Την Άνοιξη που μας πέρασε η Suzuki Moto Ελλάδος πήρε μέρος στο Hellas Rally Raid με ένα ειδικά διαμορφωμένο V-Strom 800DE. Η μοτοσικλέτα προετοιμάστηκε από τους

ανθρώπους της εταιρείας και το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό δίνοντας τροφή για σκέψη και σε μνηστήρες εκτός συνόρων.
Την εκπληκτική δουλειά των ανθρώπων της ελληνικής αντιπροσωπείας Suzuki φαίνεται πως ζήλεψαν οι Βρετανοί της SR75 World Team Suzuki. Αποφάσισαν να κατασκευάσουν τη δική τους Rally έκδοση της μοτοσικλέτας και το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλό και δυναμικό.



 

Η Suzuki V-Strom 800DE SR75 Rally Edition έχει πολλά επώνυμα εξαρτήματα πάνω της ξεκινώντας από τους αποστάτες τιμονιού της AS3 και την ποδιά κινητήρα επίσης της AS3. Το τιμόνι προέρχεται από το motocross RM-Z450 και η εξάτμιση είναι τιτανίου της FMF. Οι τροχοί έχουν ενισχυθεί με ένα σετ της ENVY με διαστάσεις 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά Dunlop D209RR.




Η εταιρεία που κατασκεύασε τη μοτοσικλέτα αναφέρει ότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο εξέλιξης της μοτοσικλέτας. Αυτό σημαίνει ότι ο δικύλινδρος κινητήρας των 776 κ.εκ. παραμένει ανέπαφος, το ίδιο και οι αναρτήσεις της Showa και τα φρένα της Nissin.



Η Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition αναμένεται να πάρει μέρος σε κάποιον αγώνα Rally Raid το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου