Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

MINI Countryman SUV


Υψηλόβαθμα στελέχη της MINI στις ΗΠΑ, αποκάλυψαν πρόσφατα ότι ένα εκτός δρόμου Countryman θα μπορούσε να… προσγειωθεί σύντομα στις αγορές. Δεν είναι μια πλήρης επιβεβαίωση, αλλά υποδηλώνει ότι η MINI έχει στο σκληρό της δίσκο τουλάχιστον μια έκδοση, για να ξεφύγει από την πεπατημένη.Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η μάρκα θα κατασκεύαζε ένα τέτοιο μοντέλο. Αν μη τι άλλο, οι αγοραστές φαίνεται να προτιμούν τα SUV με λίγο περισσότερη επιθετικότητα, ακόμα κι αν η πραγματική ικανότητα εκτός δρόμου είναι ελάχιστη.



Εάν ένα off-road Countryman αποδώσει, μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένουν πολλοί υποψήφιοι αγοραστές. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η MINI έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στο stage rally. Το αρχικό Cooper ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στις πρώτες μέρες του αθλήματος και στη σύγχρονη ιστορία, η μάρκα μπήκε στο WRC -έστω και για λίγο- το 2011, με το Countryman. Αντί για κάτι με έλεγχο κατάβασης σε λόφο και μεγάλα ελαστικά εκτός δρόμου, μια έκδοση με θέμα το ράλι και λίγη επιπλέον απόσταση από το έδαφος και ένα φτερό, θα μπορούσε να είναι η ιδανική πρόταση για πολλούς λάτρεις της μάρκας και όχι μόνο.




Advertisement


Αναμένοντας την τελική απόφαση της MINI, το νέο Countryman είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για κάτι πιο προσαρμοσμένο στην περιπέτεια εκτός δρόμου. Το μοντέλο του 2025 διατίθεται πλέον στάνταρ με σύστημα τετρακίνησης και έχει 241 ίππους από τον βασικό τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου