Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Grand Prix της F1 το θηριώδες Ford SuperVan 4.2


Η Ford αποκάλυψε το νέο και βελτιωμένο SuperVan 4.2 στο περσινό Pikes Peak International Hill Climb. Διαθέτει μια τριάδα ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζονται για να παράγουν 1.408 ίππους και χάρη στο τρελό αμάξωμα, παράγει μια εντυπωσιακή κάθετη δύναμη 2 τόνων στα 242 χλμ./ώρα!
Το αμάξωμα του SuperVan 4.2 είναι εμπνευσμένο από το E-Transit Custom της Ford Pro. Πρακτικά, πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του συναρπαστικού Ford Pro Electric SuperVan 4.0 που έκανε το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed του 2022, με μειωμένο για την περίσταση βάρος κατά 400 κιλά και βελτιστοποιημένη μπαταρία και ηλεκτροκινητήρες.


Το όλο πακέτο συμπληρώνει μια σειρά αεροδυναμικών αλλαγών, που έχουν ως συνολικό τελικό αποτέλεσμα, τα εκπληκτικά νούμερα που αναφέρονται παραπάνω. Τώρα, λοιπόν, οι φίλοι της Ford στη μακρινή Αυστραλία, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αυτό το… εκρηκτικό όχημα.

Πρωτίστως, σε μια σειρά αγώνων επίδειξης, που θα λάβει χώρα στις μεγαλύτερες πίστες της χώρας, από την Αδελαϊδα έως το Σίδνεϋ και με για… επιδόρπιο στο Albert Park, της Μελβούρνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Grand Prix της Formula 1 (22-24 Μαρτίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου